AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #1 Skrevet 19. august 2021 Jeg er ikke vant med å bruke balsamico, men for en lang stund siden kjøpte jeg noe slikt likevel. Begynner å se annerledes ut inni flaskene, men hvordan vet jeg når det er såpass gammelt at jeg burde kaste det? Er ikke så vant med smaken på slikt at jeg kan ta smaks-testen på det egentlig. Anonymkode: 7b348...a38
Dolce Skrevet 19. august 2021 #2 Skrevet 19. august 2021 (endret) Den kan aldri bli for gammel. Vi har en balsamico som er 47 år gammel. Blir bare bedre og bedre. Balsamico er eddik. Eddik er en av de få matvarene som ikke har hverken "best før" eller "holdbar til". Tillegg: Dette gjelder bare dersom det er "ren" balsamico, altså at den er ikke er tilsatt andre ting. Er det f.eks. tilsatt andre ingredienser, er det ikke lenger 100% eddik. Endret 20. august 2021 av Dolce 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå