Gå til innhold

Hvordan ser man at balsamico er for gammelt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er ikke vant med å bruke balsamico, men for en lang stund siden kjøpte jeg noe slikt likevel. Begynner å se annerledes ut inni flaskene, men hvordan vet jeg når det er såpass gammelt at jeg burde kaste det? Er ikke så vant med smaken på slikt at jeg kan ta smaks-testen på det egentlig.

Anonymkode: 7b348...a38

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Den kan aldri bli for gammel. Vi har en balsamico som er 47 år gammel. Blir bare bedre og bedre. 

Balsamico er eddik. Eddik er en av de få matvarene som ikke har hverken "best før" eller "holdbar til". 

Tillegg: Dette gjelder bare dersom det er "ren" balsamico, altså at den er ikke er tilsatt andre ting. Er det f.eks. tilsatt andre ingredienser, er det ikke lenger 100% eddik. 

 

Endret av Dolce
  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...