AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #1 Skrevet 19. august 2021 jeg sverger til bremykt. Hva bruker du :)? Anonymkode: c06a2...12f 3
K.B. Skrevet 19. august 2021 #2 Skrevet 19. august 2021 Smør på brødskiva er en gåte for meg. Bruker ikke noe smør/margarin. 1
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #3 Skrevet 19. august 2021 Tine meierismør til alt, dersom man skal bruke noe. Men bruker sjelden smør på skiva 😅 Anonymkode: edef5...cee
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #4 Skrevet 19. august 2021 Soft flora light går på skiva sammen med pålegg. Liker jeg ekte smør? Ja. Men da klarer jeg ikke ha noe pålegg på, for smøret smaker nok/for mye alene 😅 Problemet med smør er jo at man må pla legge, sette det ut lenge før det skal brukes, slik at man ikke ødelegger skiva når man skal ha mat. Anonymkode: 29325...f28
Snabeltann Skrevet 19. august 2021 #5 Skrevet 19. august 2021 De der billige til typ 9 kr på spar. First price, eldorado eller hva det heter. Bruker også den billigste margarinen. Smør smaker jo ingenting/likt uansett, så selv om vi har god råd, hvorfor bruke mer penger enn man behøver?
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #6 Skrevet 19. august 2021 Coop Lettsmurt. Anonymkode: 4d886...375
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #7 Skrevet 19. august 2021 Snabeltann skrev (5 minutter siden): De der billige til typ 9 kr på spar. First price, eldorado eller hva det heter. Bruker også den billigste margarinen. Smør smaker jo ingenting/likt uansett, så selv om vi har god råd, hvorfor bruke mer penger enn man behøver? Smør og margarin smake absolutt ikke likt! Anonymkode: c26ca...bb2 19
Snabeltann Skrevet 19. august 2021 #8 Skrevet 19. august 2021 (endret) Kanskje om jeg hadde hatt en skive med hver at jeg hadde kjent forskjell, men i det daglige har det jo null å si. Smør er jo bare noe du har som et tynnt lag under brunosten?! Eller steker noe i panna med, eller har i bolledeigen eller vaffelrøra... Endret 19. august 2021 av Snabeltann
Brunhilde Skrevet 19. august 2021 #11 Skrevet 19. august 2021 Jeg bruker meierismør eller Bremykt til det meste. En sjelden gang margarin, men det er ikke noe jeg pleier å ha i hus. 1
Gjest Føsleguri Skrevet 19. august 2021 #12 Skrevet 19. august 2021 Bruker kun smør på rundstykker som tilbehør til suppe e.l., og da er det selvsagt ekte smør.
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #13 Skrevet 19. august 2021 Ingen. Unødvendig fett som folk bare liker å slafse i seg. 😵💫 Anonymkode: c41be...f9c
Lea Skrevet 19. august 2021 #14 Skrevet 19. august 2021 Jeg bruker forskjellige smør hver gang. Merker ikke så veldig forskjellige på de forskjellige merkene.🙂 1
Trish Skrevet 19. august 2021 #16 Skrevet 19. august 2021 Olivero eller bremykt. Av og til tine meierismør. Bruker aldri smør sammen med annet pålegg men alene på f.eks. varme rundstykker eller ristet brød
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå