AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #1 Skrevet 19. august 2021 Jeg ser at det er en haug med sukkerstatninger der ute og lurer på hvilke dere fortrekker? Sukrin alternativene, finesse, ren stevia, tagasøtt/tagatesse eller Splenda? Anonymkode: 4307e...ef0
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #2 Skrevet 19. august 2021 Kokossukker. Styrer unna all form for kunstig søtning Anonymkode: c2c0a...5dc 2
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #3 Skrevet 19. august 2021 Den røde sukrinen, den er veldig lik sukker på smak og uten den metalliske ettersmaken. Trenger vesentlig mer av den enn vanlig sukker og den er ganske stiv i pris, ellers er den super. Anonymkode: 8b35f...b23
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #4 Skrevet 19. august 2021 Jeg velger sukker. Anonymkode: 74c06...e89 6
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #5 Skrevet 19. august 2021 Sukrin gold har fungert ganske bra i mye for å redusere litt sukkerinntak. Liker det langt bedre enn den vanlige sukrinen, ihvertfall. Anonymkode: 91a36...34b
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #7 Skrevet 19. august 2021 Jeg bruker mest Tagatesse eller Finesse. Syns det er den som erstatter sukker best. Men bruker også Sukrin Gold og sukrin + og 1. Kommer alt an på hva jeg skal lage Vanlig sukrin liker jeg ikke så godt. Stevia har jeg brukt veldig lite av. Anonymkode: 65208...4d2
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #8 Skrevet 19. august 2021 Vanlig sukker. Anonymkode: 0fbb8...871 2
AnonymBruker Skrevet 19. august 2021 #9 Skrevet 19. august 2021 Sukrin gold og sukrin gold sirup er godt og ligner brunt sukker i smak. Ellers liker jeg finesse og tagasøtt som erstatning til vanlig sukker. Vanlig sukrin og sukrin melis har for mye metallsmak for mine smaksløker. Anonymkode: d7cfd...37c
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #10 Skrevet 20. august 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Jeg velger sukker. Anonymkode: 74c06...e89 Hvorfor svarer du i tråden da? Anonymkode: ace62...15a 3
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #11 Skrevet 20. august 2021 Sukrin + og sukrin gold Evt honning Anonymkode: ace62...15a
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #12 Skrevet 20. august 2021 Kokosblomstsukker, lønnesirup, honning og rårørsukker. Spiser lite og skjeldent søte ting. Vi spiser ikke ultraprossesert og kunstig søtning. Anonymkode: 2c1dc...29d 3
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #13 Skrevet 20. august 2021 AnonymBruker skrev (14 minutter siden): Kokosblomstsukker, lønnesirup, honning og rårørsukker. Spiser lite og skjeldent søte ting. Vi spiser ikke ultraprossesert og kunstig søtning. Anonymkode: 2c1dc...29d Sukrin og stevia kommer vel strengt tatt fra planter? Anonymkode: 4307e...ef0
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #14 Skrevet 20. august 2021 AnonymBruker skrev (13 timer siden): Sukrin gold og sukrin gold sirup er godt og ligner brunt sukker i smak. Ellers liker jeg finesse og tagasøtt som erstatning til vanlig sukker. Vanlig sukrin og sukrin melis har for mye metallsmak for mine smaksløker. Anonymkode: d7cfd...37c Er det noen forskjell i smaken mellom finesse og tagasøtt? Ser at finesse har erytrithol og tagasøtt har Tagatose men ellers så er de helt like. Anonymkode: 4307e...ef0
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #15 Skrevet 20. august 2021 Bruker kokossukker og lønnesirup i alt fra frokostgrøten til bakst 🙂 Anonymkode: b6c15...4ba 1
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #16 Skrevet 20. august 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Sukrin og stevia kommer vel strengt tatt fra planter? Anonymkode: 4307e...ef0 At noe opprinnelig kommer fra en plante betyr ikke at kroppen kjenner det igjen som mat etter ekstreme mengder prosessering. 😅 Er ikke mange likhetstegn mellom det kritthvite krystallpulvereret som er sikring og en sopp (som de hevder det utvinnes fra)? Jeg bruker litt pulverisert steviaplante, men det er slitsomt å dosere korrekt for å unngå den bitre ettersmaken, så det blir bare en gang i blandt. Anonymkode: 2c1dc...29d 2
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #17 Skrevet 20. august 2021 *sukrin, ikke sikring Anonymkode: 2c1dc...29d
LadyGrey Skrevet 20. august 2021 #18 Skrevet 20. august 2021 Spiser ingen form for søtning. Men bruker banan som søtning i havregrøt og havrelapper. Litt off topic, men helsefordelene med å kutte ut raske raffinerte karbohydrater er undervurdert! 2
Roci Skrevet 20. august 2021 #19 Skrevet 20. august 2021 Spiser lavkarbo og foretrekker Sukrin Gold, Sukrin+ og Stevia. Disse søtstoffene er faktisk like naturlige som vanlig raffinert sukker, og ikke syntetisk framstilt.
minienthe Skrevet 20. august 2021 #20 Skrevet 20. august 2021 Får heftige reaksjoner av alt av sukkeralkoholer så erythritol (sukrin), maltitol etc utgår. Hvis jeg skal lage noe med erstatninger så blir det enten med allulose eller aspartam men begge er noe herk å få tak i her i Norge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå