AnonymBruker Skrevet 17. august 2021 #1 Skrevet 17. august 2021 Jeg vil ha en god sort balsamico som ikke er for sur. Noen tips/erfaringer om noen som er gode? Anonymkode: ec3f6...cfa
AnonymBruker Skrevet 17. august 2021 #2 Skrevet 17. august 2021 Kjøp de eldste du kan ta deg råd til 👍 Anonymkode: c9583...ff8
AnonymBruker Skrevet 17. august 2021 #3 Skrevet 17. august 2021 De dyre på oliviers Anonymkode: 0d56a...e9e 1
AnonymBruker Skrevet 17. august 2021 #4 Skrevet 17. august 2021 Olivenlunden har flere gode balsamico, favoritten min er den med granateple, den er så god på salater. Ellers så kan jeg anbefale hvit balsamico, trøffelbalsamico og mango. Anonymkode: f94a9...b70
AnonymBruker Skrevet 20. august 2021 #5 Skrevet 20. august 2021 Er det noen som har prøvd jacobs utvalgte sin sorte balsamico? Og kan si noe om syrlighet og sødme i den? Anonymkode: ec3f6...cfa
gard Skrevet 20. august 2021 #6 Skrevet 20. august 2021 Det spørs litt hva du skal bruke det til. Men det beste er Aceto Balsamico Tradizional di Modena - altså ekte, lagret Balsamico eddik. Det er lett å kjenne igjen for de kommer i faste 100 ml flasker og lages kun av druejuice og må være lagret i minst 12 år. Da blir den sirupaktig og er både syrlig og søt. Les mer om prosessen på https://balsamico.it/en/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå