AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #1 Skrevet 15. august 2021 plukket rips og stikkelsbær i dag. Ble 3-4 liter og orker ikke begynne å koke dette. Så enten moser jeg det og hiver oppi sukker, eller så får minste unger spise til hun kaster opp i morgen (umettelig på bær). Men er det noe vits å lage syltetøy uten å koke? Altså vil det holde seg en vinter i frysern? Anonymkode: 9916f...73b
Djungelvrål Skrevet 15. august 2021 #2 Skrevet 15. august 2021 Det holder lenge i frysa men så lenge det ikke ikke er kokt vil det innholde mye bakterier og sopp som gjør at det mugnes fort etter det er tint. 1
rabarbrafrø Skrevet 15. august 2021 #3 Skrevet 15. august 2021 Ja, det holder seg helt fint i fryseren 😊Men det trenger koking og helt rent og tett glass om det skal stå romtemperert. 1
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #4 Skrevet 15. august 2021 Peonjenta skrev (2 timer siden): Det holder lenge i frysa men så lenge det ikke ikke er kokt vil det innholde mye bakterier og sopp som gjør at det mugnes fort etter det er tint. Oki, takker. Sukkeret fikser ikke dette litt heller? Anonymkode: 9916f...73b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå