AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #1 Skrevet 13. august 2021 Får liksom ikke noe særlig inspirasjon på Google. Noen som har tips til hva jeg kan bruke det til? Anonymkode: 4b5bd...9de
AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #2 Skrevet 13. august 2021 På burger og pizza (etter at pizzaen er stekt) brødskive med haugpølse og syltet rødløk er digg! Anonymkode: d9c60...69b 2
AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #5 Skrevet 13. august 2021 På stekt og grillet kjøtt. Anonymkode: e93a0...d72 2
Ullvott Skrevet 13. august 2021 #6 Skrevet 13. august 2021 (endret) Som tilbehør til omtrent alt slags stekt rødt kjøtt, pluss kjøttdeigprodukter. Sammen med leverpostei på brødskiva. De fleste tilfeller hvor man kan tenkes å bruke sylteagurk. Endret 13. august 2021 av Ullvott 2
Gjest Føsleguri Skrevet 13. august 2021 #7 Skrevet 13. august 2021 I tillegg til det som allerede er nevnt - roastbiff med syltet rødløk.
AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #8 Skrevet 13. august 2021 Takk for mange gode tips! 😊 Anonymkode: 4b5bd...9de
AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #9 Skrevet 13. august 2021 Jeg synes knekkebrød med Philadelphia, tomater, syltet rødløk og pepper er utrolig godt! Det er også godt på avocado på knekkebrød. Anonymkode: 3456a...ac2 3
AnonymBruker Skrevet 13. august 2021 #10 Skrevet 13. august 2021 Salater, burger, pizza, på pålegg (leverpostei, roastbiff, brie), karbonader, topping i supper (gulrot), ved siden av fisk og kjøtt. Anonymkode: 036c1...065 2
AnonymBruker Skrevet 14. august 2021 #11 Skrevet 14. august 2021 I wraps (med salat, tomat, skinke, majones) På burgeren, gjerne med blåmuggost, og bifftomat. På torsk, sammen med potetbåter og grønnsaker. På taco, denne uka brukte jeg det på tortilla med portobellosopp, paprika, og koriander. På roastbeef sammen med remulade. På ostefatet. Hvit pizza - creme fraiche saus, blanchert spinat, syltet rødløk, blåmuggost, så inn i ovn. Anonymkode: 1fa26...7ed 2
Meadow Skrevet 14. august 2021 #12 Skrevet 14. august 2021 Pleier å ha syltet rødløk (og guacamole) som tilbehør når vi spiser reker. Og vi hadde det sist vi spiste pulled pork. 1
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #13 Skrevet 15. august 2021 Bruker det i taco,hamburger,club sandwich,karbonader og roastbeef. Anonymkode: f0781...527
blomstre Skrevet 15. august 2021 #14 Skrevet 15. august 2021 Veldig godt til panert fisk også, fish'n crisp/fiskepinner, i tillegg til det andre som er nevnt her.
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #15 Skrevet 15. august 2021 AnonymBruker skrev (På 2021-8-13 den 21.29): På burger og pizza (etter at pizzaen er stekt) brødskive med haugpølse og syltet rødløk er digg! Anonymkode: d9c60...69b Hva er haugpøls Anonymkode: 957a7...e1e
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #16 Skrevet 15. august 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Hva er haugpøls Anonymkode: 957a7...e1e Svart spekepølse. Anonymkode: e93a0...d72
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #17 Skrevet 15. august 2021 Jeg bruker det oppå leverpostei, på pølse, sammen med omelett og på speilegg. Som en annen over sier, der jeg ville hatt sylteagurk. Anonymkode: b7044...6c7
AnonymBruker Skrevet 15. august 2021 #18 Skrevet 15. august 2021 På burger.. og denne: https://matpaabordet.no/2019/03/28/texmex-torsk-med-korianderris-syltet-lok-og-dressing/ min favoritt fiskerett 😍 Anonymkode: 5b045...d29
AnonymBruker Skrevet 16. august 2021 #19 Skrevet 16. august 2021 AnonymBruker skrev (15 timer siden): Hva er haugpøls Anonymkode: 957a7...e1e Anonymkode: d9c60...69b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå