Gjest Gjest Skrevet 20. september 2005 #1 Skrevet 20. september 2005 Hva består din handleliste av? Trenger inspirasjon
Gjest LoisLane Skrevet 20. september 2005 #2 Skrevet 20. september 2005 Seks- sju middagsretter: fisk (som regel frossen), en kjøttdeigmiddag i uka, en dag med suppe eller salat + rundstykker, obligatorisk grøt, kjøttpølser, koteletter e.l., wokkjøtt. Grønt og frukt: Poteter, gulrøtter, hodekål, paprika, mais, purre, sitron, grapefrukt, epler/ pærer/ appelsiner. Pålegg: kaviar, ost, syltetøy, leverpostei, smøreost, spekepølse, prim. Snacks: Micropop, tortillachips med sterk dip, smågodt. Div: Knorr-sauser, Uncle Ben's i div. utgaver, cashewnøtter, Toros sjokomuffinsmix, mel, sukker, div. bakevarer, havregryn, gjær, melk, brød Vet ikke om dette var så inspirerende, men sånn omtrent er ukeshandlelista vår.
Gjest Aloha Skrevet 21. september 2005 #4 Skrevet 21. september 2005 Dette havner ofte i min handlekurv: Frukt og grønt: Kinakål, paprika, løk, hvitløk, tomat, mais, agurk, bananer, frosne grønnsaksblandinger. Middagsmat: Kjøttdeig, pastasaus, tortillas, tacosaus/krydder, fiskepudding/boller/pinner/grateng, hvit saus, frossenpizza, kyllingfilet, diverse sauser til kjøtt og kylling, supper, hvitløksbrød, grøt, kjøttboller. Drikke: melk, kaffe, saft og brus (begge deler uten sukker). Frokost: grovbrød, knekkebrød, baguetter, frokostblanding, havregryn, yoghurt, smør, kjøttpålegg, div. baguettesalater, leverpostei, makrell i tomat, egg, div. oster, sjokoladepålegg, syltetøy. Godis: sjokolade, smågodt, chips. + diverse.
Arkana Skrevet 21. september 2005 #5 Skrevet 21. september 2005 Frukt/Grønt: Løk, hvitløk, vårløk, forskjellige paprika, agurk, tomater, brokkoli, squash, auberginer, fennikel, maiskorn/maiskolber/babymais, salat, poteter, gulrøtter, kålrøt, pastinakk, purre, avocado, sukkererter, chili og egentlig alle andre typer grønnsaker også, helt avhengig av hva slags middag vi skal ha den uken. Bruker alltid ferske grønnsaker, bortsett fra erter, de er frosne. Forskjellige typer epler, bananer, druer, plommer, sitron er det det går mest av når det gjelder frukt. Kjøper gjerne frosne bær til bruk i matlaging/kaker. Middag: Alle typer kjøtt (blir mest kyllingfilet, svinefilet/koteletter, kjøttdeig og oksekjøtt) og fisk (spiser bare fersk fisk, av og til fløtepudding/fiskepudding), planlegger middag for en uke av gangen. Lager all mat fra bunnen av. Diverse: Brød, melk, appelsin- og eplejuice, pålegg (diverse oster, skinke og andre kjøttpålegg, postei, italiensk salat og andre påleggssalater), yoghurt, frokostblanding, margarin, egg, fløte, crème fraîche, rømme, potetgull, sjokolade, brus, majones/remulade, kattemat, Og ting som jeg alltid har i hus i stort kvanta og dermed ikke blir kjøpt hver uke: tørrvarer (alle typer mel, sukker, kakao, tørrgjær +++), hermetikk (tomater, tomatpuré, supper ++), oljer og eddiker, diverse bakevarer, noen supper og sauser (lager helst selv), buljong/fond +++ Hørtes veldig mye ut når det står skrevet ned, men det blir en del når man handler for en uke av gangen og lager alt selv.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå