Gå til innhold

Hva er din favoritt matrett?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Trenger inspirasjon.. Her er det biff/koteletter, fløtegratinerte poteter/ potetbåter og bearnaisesaus ❤️ Vil prøve å lager en beef wellington og.. noen som har prøvd/smakt??

Anonymkode: 0bcb6...355

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg spiser så utrolig mye forskjellig som er kjempegodt, men rakfisk er i hvert fall én av de store favorittene.

Anonymkode: 3baba...ba4

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

kamskjell, kongekrabbe, reker, risengrynsgrøt, fårikål, pannekaker, eggerøre, lasagne og pizza med MYE ost og fyll, pinnekjøtt med kålrabistappe, ovnsbakt ratatouille. Og jeg kunne bare fortsatt, det er så mye god mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sashimi, servert i Japan.

Skalldyrfat, bugnende av kreps, reker, hummer, østers.

Anonymkode: 58f75...d39

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå føler jeg meg veldig kjip men...taco! Lager masse forskjellig taco fra bunn og varierer fyllet. Slår aldri feil😍 Om jeg har dårlig tid går det også fint med lefser fra butikken.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (12 timer siden):

Trenger inspirasjon.. Her er det biff/koteletter, fløtegratinerte poteter/ potetbåter og bearnaisesaus ❤️ Vil prøve å lager en beef wellington og.. noen som har prøvd/smakt??

Anonymkode: 0bcb6...355

Wellington er veldig godt. Det tar ganske lang tid å lage, da det er flere forskjellige steg og hviletid mellom stegene. Men Finn en oppskrift og følg den slavisk, så blir resultatet bra. Wellington er perfekt ved 54 grader. Synes ikke den skal være for blodig. Serveres helst med en god Bordeaux-vin. 
En annen god måte å steke biff på er å steke / grille på benet. En bistecca Fiorentina (T-bone) på grillen er nær uslåelig for en kjøtt-elsker. Denne er perfekt ved hard grilling og 50 grader. Server med ruccolasalat. Parmesan og grillede tomater. Og en god Chianti  Reserva eller Brunello.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeboller i karrisaus! ❤ vært favoritten hele livet!

Anonymkode: a0cbc...4d7

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så mye godt!

All julemat inkl julenes koldtbord

Pizza

Lapskaus,bollefrikasé,kjøttsuppe

Skalldyr-reker,kreps og hummer

Taco,ekstra godt når alt er laget fra bunnen

Biff med soppstuing og fløtegratinerte poteter.

Anonymkode: 0091c...f18

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beef Wellington med rødvinssaus og hasselbackpoteter er snaddermat. Babygulrøtter og sukkererter ved siden av er et must (for meg) og gjerne litt stekt løk og sopp også. Det er faktisk ikke så lenge siden sist jeg lagde dette. Det er veldig godt.

Favorittmaten min derimot er nok skalldyr. Reker, krabber, bkåskjell og kreps så er jeg lykkelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Perfekt ovnsbakt kveite eller piggvar, dampede norske asparges i sesong, og beurre blanc med friske urter.

Gratinerte sjøkrepshaler med smør, hvitløk, chili, estragon, persille, sitron og en champagneskvett kommer også høyt på listen. Samt bisque laget på hodene og klørne.

Anonymkode: aa933...edb

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Elsker igrunnen alt med pasta.  Og for tiden er sushi en stor favoritt. 

Anonymkode: cc21d...3f3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hjemmelagde kjøttkaker i brun saus med kokte poteter, ertestuing og tyttebærsyltetøy.

Laks eller ørret med kokte poteter, agurksalat og rømme.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt mulig med skalldyr. Det er den ultimate luksusopplevelsen. Samme med vilt, og da gjerne med en saus basert på viltkraft.

Og så er jeg svak for ganske enkel mat fra Middelhavet, med masse ansjos, olivenolje, aubergine, hvitløk, oliven, tomater, urter, osv. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget sushibowl

Pastagrateng

taco 

hjemmelaga pizza

Anonymkode: 40714...1c7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...