AnonymBruker Skrevet 6. august 2021 #1 Del Skrevet 6. august 2021 Men ikke så megasunne at de krever mange produkter jeg aldri bruker. Og ikke sånn cottage cheese, havregryn og egg opplegg. Det smaker ikke godt i forhold til gjærbakst. Anonymkode: 08b62...15c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2021 #2 Del Skrevet 6. august 2021 12 store rundstykker 4 dl fint speltmel 5 dl sammalt mel (spelt eller hvete) 2 dl havregryn 0,5 dl linfrø 0,5 dl solsikkekjerner 0,5 dl gresskarfrø 3 ss chiafrø (kan droppes) 10 g tørrgjær 1 ts salt 2 stk store gulrøtter (eller tre små) 8-9 dl vann Fremgangsmåte 1. Vend sammen alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, og rør inn revet gulrot. 2. Rør inn vannet til du har en fuktig, men relativt fast deig. 3. Dekk bakebollen med plast og hev over natten (8-12 timer). 4. Sett ovnen på 250 grader med bakeplaten i. Form 12 rundstykker med en fuktig skje rett fra bollen, og plasser dem på et bakeark. 5. Når ovnen er varm tar du ut brettet og drar bakearket med rundstykkene rett over på den varme platen. Sett rundstykkene rett inn i varm ovn og skru ned til 225 grader. 6. Stek rundstykkene i 15-20 minutter, til de er gjennomstekte (avhengig av størrelse) Anonymkode: 04f3c...feb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå