AnonymBruker Skrevet 5. august 2021 #1 Skrevet 5. august 2021 Kan den brukes til noe? Åpnet for ca 9 dager siden og hatt kork på. Anonymkode: 966f8...35a
AnonymBruker Skrevet 5. august 2021 #2 Skrevet 5. august 2021 Vafler? Ville ikke brukt den til krem eller i kaffe. Anonymkode: 21b5a...232 1
Gjest Elder Millennial Skrevet 5. august 2021 #5 Skrevet 5. august 2021 Lukter den surt hadde jeg ikke villet brukt den. Følte blir fort dårlig i hundedagene😅
AnonymBruker Skrevet 5. august 2021 #7 Skrevet 5. august 2021 Holdbarhet gjelder jo uåpnet, så lukter den surt er det nok på sin plass å kaste den. Anonymkode: b132b...57d 1
AnonymBruker Skrevet 5. august 2021 #9 Skrevet 5. august 2021 Rømme er syrna fløte, bruker du den? Jepp, og da kan du bruke sur fløte og. Lag vaffelrøre, rømmegrøt eller smør av den. Anonymkode: 7b5bb...823
AnonymBruker Skrevet 5. august 2021 #10 Skrevet 5. august 2021 Støtter å bruke i vafler. Det går helt fint. Anonymkode: c861f...c92 1
AnonymBruker Skrevet 7. august 2021 #11 Skrevet 7. august 2021 Når en ferskvare åpnes og forseglingen er brutt spiller det ingen rolle hvilken dato som er stemplet på pakken. Etter åpning er holdbarheten 2-5 dager. Det sier seg jo selv at melk/fløte som har stått uten forsegling i 9 dager er sur. Bruk den i bakverk. Anonymkode: 397fe...854 3
AnonymBruker Skrevet 7. august 2021 #12 Skrevet 7. august 2021 Som andre sier så gjelder bare datostemplingen FØR man åpner produktet. Blir litt som å åpne en hermetikkboks med lapskaus, sette den i kjøleskapet et par uker og bli overrasket over at den har fått mugg 2 år før datostemplingen. Her kan du lese litt om sure melkeprodukter og hvordan du kan bruke de: https://www.matvett.no/brukopp-leksikon/melk-og-flote Anonymkode: 422fd...8ee
AnonymBruker Skrevet 7. august 2021 #13 Skrevet 7. august 2021 Når den har vært åpen i hele 9 dager gjelder jo ikke datoen lenger. Anonymkode: ea09b...6fa
AnonymBruker Skrevet 7. august 2021 #14 Skrevet 7. august 2021 Altfor mange går slavisk etter dato. Hva tror du de gjorde før i tida? Jo, de luktet, smakte og så. Jeg har brukt fløte som er to uker over dato, og like fin, og jeg har kastet fløte som ikke nærmet seg datoen, fordi den var klumpete og sur. Stol på sansene dine og følg det! Anonymkode: e8515...dfe 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå