SoWhat? Skrevet 4. august 2021 #2 Skrevet 4. august 2021 (endret) De tynne, litt harde. Fiberrik? Med kylling og pesto, gulost med reddik eller paprika, og brunost. Sistnevnte blir nesten som snacks å regne for meg. Ellers passer det meste uten leverpostei på disse knekkebrødene. Endret 4. august 2021 av SoWhat? 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #3 Skrevet 4. august 2021 SoWhat? skrev (1 time siden): De tynne, litt harde. Fiberrik? Med kylling og pesto, gulost med reddik eller paprika, og brunost. Sistnevnte blir nesten som snacks å regne for meg. Ellers passer det meste uten leverpostei på disse knekkebrødene. Ikke rugsprø du tenker på?? Anonymkode: 06845...f8f 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #4 Skrevet 4. august 2021 Frokostknekkebrød med leverpostei eller med smøreost og tomat Anonymkode: 8c0d7...b00 1
SoWhat? Skrevet 4. august 2021 #5 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Ikke rugsprø du tenker på?? Anonymkode: 06845...f8f Jo 😄 det var det. 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #6 Skrevet 4. august 2021 SoWhat? skrev (Akkurat nå): Jo 😄 det var det. Men blir du mett av det? Det er jo så super tynt Anonymkode: 06845...f8f 1
SoWhat? Skrevet 4. august 2021 #7 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Men blir du mett av det? Det er jo så super tynt Anonymkode: 06845...f8f Spiser jo fort tre, fire. Men med kylling og litt mye pålegg, så holder det med to. De er bare så gode 🙂 2
Gjest Elder Millennial Skrevet 4. august 2021 #8 Skrevet 4. august 2021 Rugsprø med paprika ost, eple og ekstra paprika 😍👌 sikker vinner.
Bikbokelsker Skrevet 4. august 2021 #9 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Anonymkode: 06845...f8f De trekantede i gul pose med ost på!! 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #10 Skrevet 4. august 2021 SoWhat? skrev (4 minutter siden): Spiser jo fort tre, fire. Men med kylling og litt mye pålegg, så holder det med to. De er bare så gode 🙂 Vanlig grillet kylling som du bare "river " opp og legger på? Anonymkode: 06845...f8f 1
Blomsterpotta Skrevet 4. august 2021 #11 Skrevet 4. august 2021 Frukost knekkebrød og baconost. Får ikke blitt enklere. 1
GammelKaktus Skrevet 4. august 2021 #12 Skrevet 4. august 2021 Nå for tiden går det i rugsprø med norvegia fyldig og salami go og mager, eller norvegia og hamburgerygg og masse agurk og paprika 😄 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #13 Skrevet 4. august 2021 To knekkebrød med mye proteinrikpålegg. To egg med majones, sylta rødbeter og agurk på den ene, og to kyllingpålegg med ruccula, tomat og alioli på den andre. kjøper ofte dette knekkebrødet. Anonymkode: 8dbf6...4c8 1
Million Skrevet 4. august 2021 #14 Skrevet 4. august 2021 Rugknekkebrød. Det beste pålegget er noe av fisk. For eksempel makrellfilet i tomat, eller det nye Laksepålegg fra Mills. Det er knallgodt, og særlig på knekkebrød av rug. 2
Arkana Skrevet 4. august 2021 #15 Skrevet 4. august 2021 Jeg spiser ulikt pålegg til ulike typer knekkebrød. - Wasa Frukost: med brunost, hvitost, peanøttsmør eller postei + agurk. - Wasa Tynn havre m/havsalt: med smøreost, paprika og agurk - Kornmo bakte knekkebrød: med kremost - Rugsprø: med kremost eller smøreost + paprika og agurk 1
SoWhat? Skrevet 4. august 2021 #16 Skrevet 4. august 2021 AnonymBruker skrev (20 minutter siden): Vanlig grillet kylling som du bare "river " opp og legger på? Anonymkode: 06845...f8f Ja. Med pesto. 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #17 Skrevet 4. august 2021 Ryvita Muesli Crunch med baconleverpostei og remulade. Anonymkode: 36aec...32c
Perelandra Skrevet 4. august 2021 #19 Skrevet 4. august 2021 Sigdal knekkebrød med havsalt og urter. Til pålegg vil jeg gjerne en eller annen type ost eller fiskepålegg. Osten kan være ridderost eller blåmuggost med hjemmelaget solbærgele, eller kremost med ramsløkpesto. Fiskepålegget kan være makrell i tomat, Mills laksepålegg, rømmesild eller røkt laks med sennep og pepperrotsaus. Nam!
AnonymBruker Skrevet 4. august 2021 #20 Skrevet 4. august 2021 Nå for tiden går det i leksand knekke. Med kremgo krydder, kyllingfilet og agurk. Anonymkode: 49c10...65e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå