Hoppetaujenta Skrevet 3. august 2021 #1 Skrevet 3. august 2021 (endret) Jeg har kjøpt flere ting som ser bra ut, men de er alltid så knallharde at jeg velger å ikke spise det og ødelegge tenner. Noen som har tips til mykere og velsmakende pynt av det strø-slaget? Endret 3. august 2021 av Hoppetaujenta 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #2 Skrevet 3. august 2021 Den tanken har slått meg flere ganger. De perlene er jo regelrett farlige for tennene. Anonymkode: 76461...bfd 3
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 3. august 2021 #3 Skrevet 3. august 2021 Disse er myke https://images.allematpriser.no/https%3A%2F%2Fwww.slikkepott.no%2Fassets%2Fimg%2F1024%2F1024%2Fbilder_nettbutikk%2F86bd6430b9ff6ab90e9aa79be417dd9d-image.jpeg?h=256
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #4 Skrevet 3. august 2021 Det er sikkert for at det skal holde seg og holde formen? Det er jo først og fremst sukker som er presset sammen i div. kakepynt. Kommer ikke på noen bra kakepynt som er myke men man kan jo bruke sjokolade (finnes pen sjokoladepynt) eller annet godteri som pynt? Siktet melis er fint også Anonymkode: 5c1f3...0e2 1
Teppe Skrevet 3. august 2021 #5 Skrevet 3. august 2021 Det er vel hardt fordi pynten skal holde fasongen samtidig som det skal være spiselig, altså sukker som er presset hardt sammen? Det som plopper inn i hodet mitt når jeg tenker på mykt kakepynt er seigmenn🙂 Jeg vet ikke om det finnes mykt strøssel, jeg synes det også er irriterende å spise de som er harde. Spesielt sølvkuler...Jeg bruker som oftest bær når jeg skal pynte kaker😊 2
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #6 Skrevet 3. august 2021 Disse er gode! Kjøpes på Meny. Dyrt mtp mengde. Anonymkode: 5ac21...7c0 2
Gjest Emet Skrevet 3. august 2021 #7 Skrevet 3. august 2021 Åååå de sølvkulene og bøtkake......livsfarlig kombinasjon! 😄 Ødela en krone på de for to år siden. Disse er laget av hvit og mørk sjokolade, kjøpte det på coop xtra, er fire rom med div mørke og lyse kuler/strø i den boksen.
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #8 Skrevet 3. august 2021 Raspet sjokolade, kvernede nøtter eller mandler, geledamer/menn, raspet skall av enkelte sitrusfrukter (OBS de bør vel vaskes først, og jeg vet ikke om det er gift i skallet), kokos, og kanskje man også kan kverne sjokolade i mandelkvern? Anonymkode: 6a4a1...b45 2
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #9 Skrevet 3. august 2021 Slike som er beregnet på is og kommer i flere ssmaksvarianter. Se ved isdisken: Anonymkode: 6a4a1...b45
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #10 Skrevet 3. august 2021 Det er vel ikke egentlig meningen at man skal spise det, selv om det i og for seg kan spises. Jeg ser de fleste gjør som meg, og skraper det av og lar det ligge igjen på asjetten. Foretrekker mer "naturlig" pynt som frukt, bær nøtter eller sjokolade, synes uansett det smaker langt bedre. Anonymkode: fb575...0df 2
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #11 Skrevet 3. august 2021 Man kan sikkert også raspe eller kverne lakris Anonymkode: 6a4a1...b45 2
tentaclemaiden Skrevet 3. august 2021 #12 Skrevet 3. august 2021 Enig, de sølvfargede perlene er altfor harde. Jeg kjøpte fin kakepynt på slikkepott.no Kjøpte spiselig «glitter» i mange farger. Smaker ikke stort men ser kult ut. 1
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #13 Skrevet 3. august 2021 Noen blomster er også spiselige og kan brukes til å pynte kaker slik de er eller kandiserte. "En stor trend for tiden er å bruke friske blomster på kaker. Det er rålekkert, men tenk litt på hvilke blomster du velger. En liste over spiselige blomster finner du her." Foto: Foto: Elin Vatnar Nilsen https://www.klikk.no/mat/spise/hvordan-pynte-kaker-2527719 Anonymkode: 6a4a1...b45 2
AnonymBruker Skrevet 3. august 2021 #14 Skrevet 3. august 2021 Jeg strør potetskall på mine kaker. Er både sunnere og smaker bedre enn disse sukkertingene! Anonymkode: 8fd61...ef7 1
Hoppetaujenta Skrevet 11. august 2021 Forfatter #15 Skrevet 11. august 2021 Potetskall? Jeg kan liksom se for meg småknust sørlandschips nå, men potet har jeg aldri tenkt på som pynt. Jaja, alle forslag tas imot med takk. Nå er vi alle noen idèer rikere. Jeg skal finne i butikk.
AnonymBruker Skrevet 11. august 2021 #16 Skrevet 11. august 2021 Noen blomsterblad kan også tørkes. Slik tørker du blomster til kakepynt - Krem.no Du kan pensle smeltet kokesjokolade på f.eks. rips eller solbærblad. Det blir også stilig. Anonymkode: ab7c4...c83 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå