Thomasine Skrevet 19. september 2005 #2 Skrevet 19. september 2005 :klø:...hm er det ikke bare sukker og eggehvite, da...:klø:
monja Skrevet 19. september 2005 Forfatter #3 Skrevet 19. september 2005 Fikk noen en gang som var smakstilsatt, men jeg aner ikke med hva. Selv om det er sukker og eggehvite smaker de så ulikt synes jeg. Kanskje noe med blandingsforholdet? :klø:
Gjest piaf Skrevet 19. september 2005 #4 Skrevet 19. september 2005 Ikke akkurat svar på det du spør om, men da du nevnte smaksatt marengs kom jeg til å tenke på denne oppskriften på plommemarengs (dvs helt nederst i rekken av plommeoppskrifter) fra NRKs matsider. Har dessverre ikke forsøkt den selv - jeg elsker plommer, men synes marengs blir så skrekkelig søtt. Si fra om den er god hvis du prøver den, da!
Gjest piaf Skrevet 19. september 2005 #5 Skrevet 19. september 2005 Her er forresten en hel artikkel om marengs - av Andreas Viestad.
skrue Skrevet 19. september 2005 #6 Skrevet 19. september 2005 På google groups er det en ganske god beskrivelse som Geir Harris Hedemark skrev for noen år siden. Han beskriver bl.a ulike marengstyper.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå