Gå til innhold

Hvordan bruke urter


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan bruker dere krydderurter? Tilsetter man det underveis i koking/steking eller kan man ha det rått på til slutt?

Anonymkode: eae41...f87

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En av mine favoritter er å helsteke en ørret eller laks i ovn innbakt i folie. Da stapper jeg diverse løk og urter inn i den, samt littegrann smør, salt og pepper. Det blir veldig godt, og det dufter himmelsk når foliepakken åpnes. Litt saft/sø har det blitt av fiskekjøttsaft og urter.

Til bruker jeg potetsalat med urter, og en søtsur agurksalat.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Det kommer litt an på hva slags urter og hva du lager. Basilikum og koriander tilsettes f.eks gjerne helt på slutten av kokeprosessen eller som topping etter at retten er ferdig. Persille som topping. Timian, salvie og  rosmarin bør være med i hele prosessen og kan ikke brukes som topping. 

Anonymkode: f2481...f64

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...