Gå til innhold

Burde jeg bli kokk/konditor


fluesopp

Anbefalte innlegg

Jeg vil bli kokk eller konditor. Men jeg lurer svert på hvordan det er å jobbe som det eller hvordan veien dit er. Og ikke minst om det er morsomt å jobbe som kokk/konditor. :)

Hvis noen kunne gitt et lite innblikk angående dette hadde det vert veldig fint. Jeg skal begynne videregåene til neste år så jeg må vite hvordan veien til kokke faget er. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg vil gjerne også høre om dette.

Synes konditorfaget virker spennende! Jeg har ingen erfaring med det, annet enn at jeg har jobbet i bakeri selv.

Jeg tror mye går automatisk i disse dager.

Min samboer jobber i et stort bakerfirma, og der er det konditorer som pynter kaker etc., men det er jo akkurat den samme pynten på alle de mange kakene.

Men om du har mulighet til å gå den linja som Grooo forteller om, så vil jeg absoultt anbefale deg det! Spesielt hvis du har litt interesser for faget. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du tar grunnkurs hotell osv, deretter enten kokk, baker, koditor etter hva du vil bli 2året.

mye stress i kokkefaget,

som baker må du tidlig opp,

konditor er jeg ikke sikker på.

skal du begynne på videregående neste år har du sikkert noe utplassering dette året, og det samme har du på grunnkurs, så da får du passe på å prøve ut litt! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nevøen min utdannet seg til kokk. Bare er par år etter at han var ferdig med læretida så skiftet han beite. Han oppdaget nemlig hva det betydde å ha ubekvem arbeidstid. Når han jobbet hadde venner fri og vise versa. Han utdanner seg nå til ingeniør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Jeg vil gjerne også høre om dette.

Synes konditorfaget virker spennende! Jeg har ingen erfaring med det, annet enn at jeg har jobbet i bakeri selv.

Jeg tror mye går automatisk i disse dager.

Min samboer jobber i et stort bakerfirma, og der er det konditorer som pynter kaker etc., men det er jo akkurat den samme pynten på alle de mange kakene.

Men om du har mulighet til å gå den linja som Grooo forteller om, så vil jeg absoultt anbefale deg det! Spesielt hvis du har litt interesser for faget. :)

Jeg har villet valgt konditor framfor kokk. Eter mange år i kjøkken, så merker en det. Det er et slit og dårlig betalt. En får brukt sine kreative evner som konditor. Det er jo flere plasser enn bakeri en kan jobbe da.

Det kan en jo med kokk også, jobbe andre plasser å utvikle seg, men holder en knapp på konditorfaget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...