fluesopp Skrevet 18. september 2005 #1 Del Skrevet 18. september 2005 Jeg vil bli kokk eller konditor. Men jeg lurer svert på hvordan det er å jobbe som det eller hvordan veien dit er. Og ikke minst om det er morsomt å jobbe som kokk/konditor. Hvis noen kunne gitt et lite innblikk angående dette hadde det vert veldig fint. Jeg skal begynne videregåene til neste år så jeg må vite hvordan veien til kokke faget er. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 18. september 2005 #2 Del Skrevet 18. september 2005 Du finner masse info her tror jeg: http://www.matfag.com/ Det jeg vet er at du må gå GK Hotell- og næringsmiddelfag og så ta det videre der i fra... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesky Skrevet 18. september 2005 #3 Del Skrevet 18. september 2005 Jeg vil gjerne også høre om dette. Synes konditorfaget virker spennende! Jeg har ingen erfaring med det, annet enn at jeg har jobbet i bakeri selv. Jeg tror mye går automatisk i disse dager. Min samboer jobber i et stort bakerfirma, og der er det konditorer som pynter kaker etc., men det er jo akkurat den samme pynten på alle de mange kakene. Men om du har mulighet til å gå den linja som Grooo forteller om, så vil jeg absoultt anbefale deg det! Spesielt hvis du har litt interesser for faget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fluesopp Skrevet 18. september 2005 Forfatter #4 Del Skrevet 18. september 2005 Grooo: takk for tipset. Veldig bra side du hintet til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fluesopp Skrevet 18. september 2005 Forfatter #5 Del Skrevet 18. september 2005 Fint at flere har interesse for dette. Jeg liker å bake og lage mat. Så jeg har stor intesesse for dette Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fruktfat Skrevet 19. september 2005 #6 Del Skrevet 19. september 2005 du tar grunnkurs hotell osv, deretter enten kokk, baker, koditor etter hva du vil bli 2året. mye stress i kokkefaget, som baker må du tidlig opp, konditor er jeg ikke sikker på. skal du begynne på videregående neste år har du sikkert noe utplassering dette året, og det samme har du på grunnkurs, så da får du passe på å prøve ut litt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 19. september 2005 #7 Del Skrevet 19. september 2005 Nevøen min utdannet seg til kokk. Bare er par år etter at han var ferdig med læretida så skiftet han beite. Han oppdaget nemlig hva det betydde å ha ubekvem arbeidstid. Når han jobbet hadde venner fri og vise versa. Han utdanner seg nå til ingeniør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 7. desember 2005 #8 Del Skrevet 7. desember 2005 Jeg vil gjerne også høre om dette. Synes konditorfaget virker spennende! Jeg har ingen erfaring med det, annet enn at jeg har jobbet i bakeri selv. Jeg tror mye går automatisk i disse dager. Min samboer jobber i et stort bakerfirma, og der er det konditorer som pynter kaker etc., men det er jo akkurat den samme pynten på alle de mange kakene. Men om du har mulighet til å gå den linja som Grooo forteller om, så vil jeg absoultt anbefale deg det! Spesielt hvis du har litt interesser for faget. ← Jeg har villet valgt konditor framfor kokk. Eter mange år i kjøkken, så merker en det. Det er et slit og dårlig betalt. En får brukt sine kreative evner som konditor. Det er jo flere plasser enn bakeri en kan jobbe da. Det kan en jo med kokk også, jobbe andre plasser å utvikle seg, men holder en knapp på konditorfaget. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå