AnonymBruker Skrevet 30. juli 2021 #1 Skrevet 30. juli 2021 Jeg lagde stor porsjon med fiskeboller i hvit saus. Hvordan tine den opp på mest mulig skånsom måte? Hvis jeg rører i sausen, så blir det vel mos av fiskebollene? Anonymkode: 87c81...9ee
Brunhilde Skrevet 30. juli 2021 #2 Skrevet 30. juli 2021 (endret) Ta ut og sett i kjøleskapet kvelden før du skal spise, varm på svak varme. Du kan fint klare å røre uten å lage mos, forsiktige bevegelser er det som skal til, ikke ville runder med vispen. Endret 30. juli 2021 av Brunhilde 1
AnonymBruker Skrevet 30. juli 2021 #3 Skrevet 30. juli 2021 Tin de før du skal spise. Plukk ut fiskebollene fra sausen. Rør inn litt melk mens du varmer sausen. Når sausen er varm legger du fiskebollene tilbake og rører forsiktig til de er varme. Anonymkode: 16ef1...1cd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå