Elanor Skrevet 18. september 2005 #1 Skrevet 18. september 2005 Ja, hvordan beskrive dem? Ikke gjennomstekt, kanskje? Hehe... Kunne tenke meg å lage sånne sjokoladekaker en gang, men for å finne ut hvordan jeg lager dem, må jeg først finne ut hva de heter. Hadde vært opp til meg, hadde jeg døpt dem "et skritt nærmere himmelen-kaker". Noen som skjønner hva jeg mener utifra denne tåkete forklaringen?
Gjest Dalwhinnie Skrevet 18. september 2005 #3 Skrevet 18. september 2005 Hvis du snakker om slike små i porsjonsstørrelse, a la muffins i fasong og størrelse, så heter det fondant. Du finner flere oppskrifter om du søker i forumet.
Gjest Revenka Skrevet 18. september 2005 #5 Skrevet 18. september 2005 Jeg har oppskrift på en formkake (rund), sjokoladekake som er rennende inni. Helt perfekt med is til! Den heter "kliss klass". Kjempegod!
Dita Skrevet 19. september 2005 #6 Skrevet 19. september 2005 Du kan også søke på "mislykket sjokoladekake".
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå