Gå til innhold

lage syltetøy uten natriumbenzoat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har plukket inn stikkelsbær og har lyst til å lage syltetøy av dem. Men den eneste (?) oppskriften jeg fant inneholder natriumbenzoat (konserveringsmiddel), noe jeg ikke har, og som jeg ikke får kjøpt i dag.

Går det an å lage uten? Bare med sukker? Må jeg i tilfelle bruke mer sukker, da, pga holdbarhet?

(har ca 1 kg bær, og i oppskriften jeg fant skulle man bruke 700 g sukker)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

takk! Der sto det jo flere oppskrifter enn det jeg klarte å finne selv. Så nå blir det syltetøy.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...