AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #1 Skrevet 26. juli 2021 Noen som har tips til hva man kan bespise i barnedåp? Anonymkode: 14b39...501
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #3 Skrevet 26. juli 2021 Koldtbord med røkt laks /ørret, eggerøre, spekemat, salater, brød Anonymkode: 36d03...437 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #4 Skrevet 26. juli 2021 Koldtbord med karbonade, eggerøre, laks, pålegg, loff, smør, reker osv. Gryte med brød og smør og salat. Pølser til barna er alltid poppis! Anonymkode: 47ecc...858 3
Ullvott Skrevet 26. juli 2021 #5 Skrevet 26. juli 2021 Snitter, koldtbord, tapas, sushi, gryterett - jeg har fått alt dette servert i barnedåp. Hvis dere har mange gjester som har lang reisevei bør gjerne maten være litt tyngre enn snitter. 3
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #6 Skrevet 26. juli 2021 Vi hadde snitter, og kaker selvfølgelig. Smurte snittene selv. Anonymkode: 79d3b...4dd 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #7 Skrevet 26. juli 2021 Vi hadde koldtbord og kaker og kaffe. Anonymkode: e11ce...514
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #8 Skrevet 26. juli 2021 Vi har variert litt. Første dåp var det snitter, andre dåp hadde vi koldtbord og siste dåp bestilte vi pizza 😄 Anonymkode: 84da1...43d 1
Anjatapinjata Skrevet 26. juli 2021 #10 Skrevet 26. juli 2021 Jeg lagde hjemmelaget lapskaus med flatbrød og brød. Alle var veldig fornøyd 😊 såklart kake og kaffe etter maten. 1
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2021 #11 Skrevet 26. juli 2021 Første dåp (sommer) engasjerte vi noen kompiser som grillkokker og hadde en bugnende grillbuffet med mye tilbehør. Andre gangen bestilte vi snitter. Anonymkode: 2db37...68b
Gjest Rosendahl Skrevet 27. juli 2021 #12 Skrevet 27. juli 2021 Kaker så klart Og enten koldtbord eller enkel middag. Sodd er nevnt. Lapskaus. Gryterett.
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #13 Skrevet 27. juli 2021 Bestilte lapskaus med tilbehør. Kostet 100 per person kontra 300 per pers for koldtbord😅 fordelen med lapskaus er at alt blir spist opp, mens ved koldtbord ender man bare med å kaste det meste av tilbehøret til slutt. Fryste ned restene og hadde enkel middag fra frysen lenge 😊 Anonymkode: e0b6b...b3e
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #14 Skrevet 27. juli 2021 For noen år siden var stek veldig vanlig 😅 Er nok fremdeles mye koldtbord/tapas, men vet også om flere som har grillet om sommeren. Da alt fra hjemmelagde burgere til et stykke helgrillet okse. Og med tilbehør som potetbåter, potetsalat og div salater og brød. Div gryter er og vanlig. Så klart ikke Toro meksikansk gryte. Men hjemmelaget chili Con carne eller hjemmelaget gryte med feks hjort eller reinsdyr. Dåpen er jo tidlig på dagen gjerne, så om gjestene bor i nærheten så er jo snitter også noe som fremdeles brukes. Anonymkode: 4ae9a...5db
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #15 Skrevet 27. juli 2021 AnonymBruker skrev (31 minutter siden): Bestilte lapskaus med tilbehør. Kostet 100 per person kontra 300 per pers for koldtbord😅 fordelen med lapskaus er at alt blir spist opp, mens ved koldtbord ender man bare med å kaste det meste av tilbehøret til slutt. Fryste ned restene og hadde enkel middag fra frysen lenge 😊 Anonymkode: e0b6b...b3e Man kan fryse en del av restene i fra koldtbord også, også trenger man gjerne ikke en porsjon per pers, spesielt om det er barn til stede. Anonymkode: dabaf...70b 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #16 Skrevet 27. juli 2021 Dåp. og begravelse er vel den eneste anledningen det er innafor med snitter, og jeg synes det er godt, jeg. Nesten ingen som spiser det lenger. Siden dåp er tidlig på dagen passer det fint med noe lett mat. Viktig at snittene er gode og varierte. I dåpen til mine barn hadde vi hjemmelaget koldtbord. Tradisjonelt, med eggerøre, spekemat, røkelaks, karbonader, potetsalat, waldorfsalat, kjøttpålegg, salat, kyllingklubber, fiskefat, reker, ostefat, brød og smør og sikkert mer jeg ikke husker. Vi foreldre, mine foreldre og hans foreldre lagde litt hver. Mye er jo ferdig rett fra butikken. Vi bestilte dåpskake (marsipan), resten av kakene ble bakt av min mor, svigermor og to svigerinner. I de dåpene jeg har vært i hos andre har det stort sett vært koldtbord, noen har hatt tapas og ett sted fikk vi treretters middag, men det tror jeg ikke er spesielt vanlig. Gryte kan passe godt, men for min del er det litt tungt så tidlig på dagen. Anonymkode: bf677...4e2 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #17 Skrevet 27. juli 2021 Vi hadde hjortestek og nøttestek med tilbehør. Etterpå kaffe og kaker. Neste gang kommer jeg til å insistere på koldtbord fra catering. Det blir mye styr på kjøkkenet med stek og alt tilbehør, selv om det meste er ordnet på forhånd på et annet kjøkken. Det blir også veldig mye greier som må sendes rundt og fylles på, så man kan like gjerne ominnrede stua og la alle reise seg for å forsyne seg. Gryte, sodd eller lapskaus er nok enklere, ihvertfall om man ikke har så mange motstridende kostholdskrav. Anonymkode: b52ee...670
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #18 Skrevet 27. juli 2021 Snitter. Enkelt og godt, passer perfekt som formiddagsmat. Omtrent ingen oppvask etterpå. Anonymkode: 61866...134
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #19 Skrevet 27. juli 2021 Skikkelig middag. Anonymkode: 9e4ba...103
Humleguri Skrevet 27. juli 2021 #20 Skrevet 27. juli 2021 Snitter og kake😊 Det hadde jeg gjort om jeg skulle gjort det igjen. Enkelt og greit😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå