Gå til innhold

Hvordan varme pølsebrød hjemme som hos narvesen, noen som vet?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Noen som vet hva slags type toastjern man kan bruke for å få lik pølsebrød som hos narvesen/bensinstasjon? Er det paninipresse de bruker? Sånn ala dette?;
1078283_2_1200x1200_w_g.webp

Anonymkode: 973c6...443

  • Liker 1
Skrevet (endret)

For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden :)

Endret av Zenobia
Beklager, ser nå at spørsmålet i overskriften var mer spesifikt enn jeg først leste
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker bordgrill (ser ganske lik ut som på bildet). 

Anonymkode: 55789...270

  • Liker 1
Skrevet

Ja, ca sånn som på bildet 😀

AnonymBruker
Skrevet

I panne eller i ovn.  Funker helt greit. 

Anonymkode: 4469c...f09

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (2 minutter siden):

Jeg bruker bordgrill (ser ganske lik ut som på bildet). 

Anonymkode: 55789...270

ser power har noen som kalles for bordgrill som ligner på den der og lignende kalles for paninijern også. 

litago2 skrev (1 minutt siden):

Ja, ca sånn som på bildet 😀

takker, da får jeg kjøpe en.

Zenobia skrev (4 minutter siden):

For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden :)

Blir det godt i vanlig brødrister? 

-ts

Anonymkode: 973c6...443

Skrevet
AnonymBruker skrev (5 minutter siden):

ser power har noen som kalles for bordgrill som ligner på den der og lignende kalles for paninijern også. 

takker, da får jeg kjøpe en.

Blir det godt i vanlig brødrister? 

-ts

Anonymkode: 973c6...443

Jeg er ingen storforbruker av pølse i brød, og den varmebehandlingen pølsebrødet får når det henger i stativet over åpningen på brødristeren, holder i massevis for meg. Særlig hvis jeg snur det underveis. Du kan jo prøve først, og se om du blir fornøyd med det? Hvis du har brødrister fra før, vil si. Hvis ikke, vet jeg ikke om jeg vil anbefale å kjøpe brødrister istedenfor.

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Hvis du liker brødet mykt kan du dampe det.

Anonymkode: d0da3...3b5

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Synes det blir best med stekepanne og margarin.

Anonymkode: d1131...cf6

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker vaffeljern 

Anonymkode: 5acd3...e02

  • Liker 2
Skrevet

Jeg bruker også vaffeljern. Bare legger lokket forsiktig på. Ikke lange stunden det trenger. 

  • Liker 2
Skrevet
Zenobia skrev (På 2021-7-24 den 22.07):

For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden :)

Hei Zenobia :)    Hahah dette gjorde jeg i går også...  Brødristeren likte ikke det noe særlig..  og rommet ble mørkelagt...  og en eim av brent brød oppsøkte nesen!   🤭😆

  • Liker 1
Skrevet
NonJuan skrev (13 minutter siden):

Hei Zenobia :)    Hahah dette gjorde jeg i går også...  Brødristeren likte ikke det noe særlig..  og rommet ble mørkelagt...  og en eim av brent brød oppsøkte nesen!   🤭😆

Oisann! Hva skjedde? Brukte du for lang tid? Er brødristeren din for heit? Hvordan ser stativet ut? Mitt har en klaring på 3-4 cm fra åpningen.

Artig  å se deg aktiv på KG igjen :hallo:

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Legger pølsebrød inn i kald stekeovn. Har på 100-150 grader mens jeg steiker/griller pølsa. Pølsebrød er passe varmt og crispy når pølsa er ferdig. Gjelder også for frosne pølsebrød, men da må de ligge i ovnen litt lenger enn vanlig. Vi har en sånn paninipresse du viser bilde av, men bruker det til ostesmørbrød. Burde kanskje teste pølsebrød på det.

Anonymkode: e9f84...977

Skrevet (endret)
Zenobia skrev (4 timer siden):

Oisann! Hva skjedde? Brukte du for lang tid? Er brødristeren din for heit? Hvordan ser stativet ut? Mitt har en klaring på 3-4 cm fra åpningen.

Artig  å se deg aktiv på KG igjen :hallo:

Hahahaha Vel... Måtte bare stikke snuta innom igjen for å hilse på ;)  

Håper alt står bra til?     Ang Brødristeren...  Hadde stekt noe i forkant.. så jeg tror den var varm allerede... :P 😆

Endret av NonJuan
  • Liker 1
Annonse
Skrevet

Hvis jeg bruker pølsebrød hjemme (velger ofte et par loffskiver i stedet for), så varmer jeg dem enten i stekeovnen eller i mikroen.

Gjest Hvemsomhelst
Skrevet

Jeg legger dem i ovnen og setter på 100 grader.  Det tar ikke lang tid, men da blir de veldig gode.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...