AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #1 Skrevet 24. juli 2021 Noen som vet hva slags type toastjern man kan bruke for å få lik pølsebrød som hos narvesen/bensinstasjon? Er det paninipresse de bruker? Sånn ala dette?; Anonymkode: 973c6...443 1
Zenobia Skrevet 24. juli 2021 #2 Skrevet 24. juli 2021 (endret) For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden Endret 24. juli 2021 av Zenobia Beklager, ser nå at spørsmålet i overskriften var mer spesifikt enn jeg først leste
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #3 Skrevet 24. juli 2021 Jeg bruker bordgrill (ser ganske lik ut som på bildet). Anonymkode: 55789...270 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #5 Skrevet 24. juli 2021 I panne eller i ovn. Funker helt greit. Anonymkode: 4469c...f09
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2021 #6 Skrevet 24. juli 2021 AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Jeg bruker bordgrill (ser ganske lik ut som på bildet). Anonymkode: 55789...270 ser power har noen som kalles for bordgrill som ligner på den der og lignende kalles for paninijern også. litago2 skrev (1 minutt siden): Ja, ca sånn som på bildet 😀 takker, da får jeg kjøpe en. Zenobia skrev (4 minutter siden): For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden Blir det godt i vanlig brødrister? -ts Anonymkode: 973c6...443
Zenobia Skrevet 24. juli 2021 #7 Skrevet 24. juli 2021 AnonymBruker skrev (5 minutter siden): ser power har noen som kalles for bordgrill som ligner på den der og lignende kalles for paninijern også. takker, da får jeg kjøpe en. Blir det godt i vanlig brødrister? -ts Anonymkode: 973c6...443 Jeg er ingen storforbruker av pølse i brød, og den varmebehandlingen pølsebrødet får når det henger i stativet over åpningen på brødristeren, holder i massevis for meg. Særlig hvis jeg snur det underveis. Du kan jo prøve først, og se om du blir fornøyd med det? Hvis du har brødrister fra før, vil si. Hvis ikke, vet jeg ikke om jeg vil anbefale å kjøpe brødrister istedenfor. 2
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2021 #8 Skrevet 25. juli 2021 Hvis du liker brødet mykt kan du dampe det. Anonymkode: d0da3...3b5 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2021 #9 Skrevet 25. juli 2021 Synes det blir best med stekepanne og margarin. Anonymkode: d1131...cf6
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2021 #10 Skrevet 25. juli 2021 Jeg bruker vaffeljern Anonymkode: 5acd3...e02 2
Kamelia83 Skrevet 26. juli 2021 #11 Skrevet 26. juli 2021 Jeg bruker også vaffeljern. Bare legger lokket forsiktig på. Ikke lange stunden det trenger. 2
NonJuan Skrevet 2. august 2021 #12 Skrevet 2. august 2021 Zenobia skrev (På 2021-7-24 den 22.07): For å svare på spørsmålet i overskriften: Jeg bruker bare brødristeren. Bretter ut pølsebrødet over stativet oppå den. Nei, det blir ikke som hos Narvesen, så det spørsmålet kan jeg dessverre ikke hjelpe deg meg. Jeg bumpet nå iallfall tråden Hei Zenobia Hahah dette gjorde jeg i går også... Brødristeren likte ikke det noe særlig.. og rommet ble mørkelagt... og en eim av brent brød oppsøkte nesen! 🤭😆 1
Zenobia Skrevet 2. august 2021 #13 Skrevet 2. august 2021 NonJuan skrev (13 minutter siden): Hei Zenobia Hahah dette gjorde jeg i går også... Brødristeren likte ikke det noe særlig.. og rommet ble mørkelagt... og en eim av brent brød oppsøkte nesen! 🤭😆 Oisann! Hva skjedde? Brukte du for lang tid? Er brødristeren din for heit? Hvordan ser stativet ut? Mitt har en klaring på 3-4 cm fra åpningen. Artig å se deg aktiv på KG igjen 2
AnonymBruker Skrevet 2. august 2021 #14 Skrevet 2. august 2021 Legger pølsebrød inn i kald stekeovn. Har på 100-150 grader mens jeg steiker/griller pølsa. Pølsebrød er passe varmt og crispy når pølsa er ferdig. Gjelder også for frosne pølsebrød, men da må de ligge i ovnen litt lenger enn vanlig. Vi har en sånn paninipresse du viser bilde av, men bruker det til ostesmørbrød. Burde kanskje teste pølsebrød på det. Anonymkode: e9f84...977
NonJuan Skrevet 2. august 2021 #15 Skrevet 2. august 2021 (endret) Zenobia skrev (4 timer siden): Oisann! Hva skjedde? Brukte du for lang tid? Er brødristeren din for heit? Hvordan ser stativet ut? Mitt har en klaring på 3-4 cm fra åpningen. Artig å se deg aktiv på KG igjen Hahahaha Vel... Måtte bare stikke snuta innom igjen for å hilse på Håper alt står bra til? Ang Brødristeren... Hadde stekt noe i forkant.. så jeg tror den var varm allerede... 😆 Endret 2. august 2021 av NonJuan 1
Brunhilde Skrevet 7. august 2021 #16 Skrevet 7. august 2021 Hvis jeg bruker pølsebrød hjemme (velger ofte et par loffskiver i stedet for), så varmer jeg dem enten i stekeovnen eller i mikroen.
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 7. august 2021 #17 Skrevet 7. august 2021 Jeg legger dem i ovnen og setter på 100 grader. Det tar ikke lang tid, men da blir de veldig gode.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå