Gå til innhold

Urter til kylling


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken ferske urter passer bra til kyllingfilet? Hvordan bruker dere det?

Anonymkode: 87eb2...dd1

AnonymBruker
Skrevet

Estragon, timian eller rosmarin.

Estragon er det franske valget, brukes feks til kylling i kremet sennepssaus. Timian eller rosmarin kan man marinere kylling i sammen med olivenolje, sitron og hvitløk, før man steker i ovnen.

Anonymkode: ebd9c...48f

AnonymBruker
Skrevet

Salvie. 

Anonymkode: 25b68...ad3

AnonymBruker
Skrevet

Jeg pleier å bruke fersk timian, sammen med revet sitronskall, hvitløk, salt, og smør. legger det under skinnet på kyllingen. 

Anonymkode: 3f8dd...ce7

AnonymBruker
Skrevet

Jeg tenker å prøve meg på timian. Jeg pleier å steke kyllingfilet i ovnen. Når er det best å tilsette timianen? 

Jeg har aldri hatt timian før. Hvordan bruker dere av selve planten? River dere opp hele stilken eller kutter dere midt på eller hva gjør dere?🙈

Anonymkode: 87eb2...dd1

AnonymBruker
Skrevet

Salt, fersk pepper, hvitløk, sitron og rosmarin

Anonymkode: 099b6...9ee

Skrevet

Estragon er jeg mest glad i til kylling. Liker kyllingbryst med skinn. Har estragon og litt honning mellom fileten og skinnet. Steker i stekeovn. Bruker steketermometer og tar ut ved 67 grader. Serverer gjerne med pasta og kremet pastasaus med sopp. (Da holder et litt stort bryst fint til to personer, jf diskusjonen i en annen tråd vedrørende hvor mye kylling en person trenger/spiser.)

AnonymBruker
Skrevet

Hva som passer kommer an på hvordan du har tenkt å tilberede kyllingen.
Jeg liker basilikum, men de fleste andre urter kan også brukes.

Anonymkode: 4df06...077

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...