Gjest september05 Skrevet 16. september 2005 #1 Skrevet 16. september 2005 Noen som kan hjelpe meg med forslag til noe godt en kan bruke til fyll i bløtkake? Hjernen min står litt stille akkurat nå
Gjest Gjest Skrevet 16. september 2005 #2 Skrevet 16. september 2005 Krem blandet med syltetøy eller nøtter eller sjokolademelkpulver eller moset gele? Vaniljekrem?
tommeline Skrevet 16. september 2005 #3 Skrevet 16. september 2005 Jeg syns det er godt med hermetiske fersken eller pærer. Eller et lag med syltetøy og vaniljekrem. Eller et lag med aprikossyltetøy.
Gjest piaf Skrevet 16. september 2005 #6 Skrevet 16. september 2005 - Krem blandet med rørte jordbær, evnt også bringebær eller bjørnebær - Krem med hakkede hermetiske aprikoser og hakkede valnøtter - Krem med hakkede hermetiske kirsebær og hakket mørk sjokolade
Gjest Ingrid78 Skrevet 16. september 2005 #7 Skrevet 16. september 2005 Mamma lager alltid bløtkake med et lag jordbærsyltetøy og et lag banan... det er godt det. Selvfølgelig med krem i midten og da.
Thomasine Skrevet 17. september 2005 #8 Skrevet 17. september 2005 Mamma lager alltid bløtkake med et lag jordbærsyltetøy og et lag banan... det er godt det. Selvfølgelig med krem i midten og da. ← Jeg lager alltid bløtkaken med et lag jordbærkrem (jordbærsyltetøy blandet med krem) og et lag banankrem (bananer knust og blandet meg krem!). Innimellom har jeg byttet ut fyllet eller syltetøyet, men får alltid beskjed om å bytte tilbake... Også dynkes bunnen alltid med melk eller juice.
Gjest Gjesta Skrevet 17. september 2005 #9 Skrevet 17. september 2005 Mamma lager alltid bløtkake med et lag jordbærsyltetøy og et lag banan... det er godt det. Selvfølgelig med krem i midten og da. ← Det er det aller beste jeg vet i bløtkake også (det eneste faktisk...)
Arkana Skrevet 17. september 2005 #10 Skrevet 17. september 2005 Bringebærmousse, eller en annen mousse, er min favoritt som bløtkakefyll.
LilleBille Skrevet 18. september 2005 #11 Skrevet 18. september 2005 Jeg lager alltid ett lag med bringebærsyltetøy - bananer og krem - og det neste med vaniljekrem - blir kjempegodt.
Gjest Gjesta Skrevet 18. september 2005 #12 Skrevet 18. september 2005 I dag har jeg faktisk hatt rips og jordbær i bløtkaken. Litt spesiellt for det er første gang jeg lager bløtkake med bær fra egen hage
monja Skrevet 18. september 2005 #13 Skrevet 18. september 2005 Jeg bruker faktisk fruktcoctail på boks jeg. Namme - nam
Gjest Gjest Skrevet 18. september 2005 #14 Skrevet 18. september 2005 Jeg pleier kjøpe en stor firkløver som jeg smelter og smører tynt på hvert av lagene. Oppå der legger jeg skivet banan og så krem. Krem og hakket eller revet sjokolade til pynt. Har alltid høstet lovord fra dem som får det servert
Merenwen Skrevet 18. september 2005 #15 Skrevet 18. september 2005 Jeg smoerer foerst Sjokade paa, saa krem blandet med sjokolademelk-pulver. Det blir altsaa en slags sjokolade-bloetkake. Kjempegodt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå