AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #1 Del Skrevet 19. juli 2021 Jeg bruker brødrester til ostesmørbrød, krutonger, rasp til panering. Anonymkode: 3ce2a...8bf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #2 Del Skrevet 19. juli 2021 Lutt avhengig av hva slags brød; fattoush og panzanella i tillegg til det nevnt over. Grovbrød til frokost og lunsj har jeg som regel skivet opp i fryseren, så det blir det ikke rester av. Anonymkode: 770c2...c48 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 19. juli 2021 #3 Del Skrevet 19. juli 2021 Grønnsaksrester (rå) fryses ned, og brukes til suppe, gryteretter, kraft, o.l. Melkeskvetter fryses ned i isbit-form, og brukes til iskaffe/smoothies/matlaging. Brødrester blir til rasp, croutons, kavring, o.l. (avhengig av brødslag, vel å merke. Er det grovbrød med masse frø og slik i, får småfuglene det) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #4 Del Skrevet 19. juli 2021 Brød:krutonger,planering,topping på gratenger Grønnsaker: Suppe,i sauser,wok,i brødbakst,i salt osv. Fantasien setter begrensinger Anonymkode: c18e9...a8a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 19. juli 2021 #5 Del Skrevet 19. juli 2021 Brødrister til krutonger og ostesmørbrød. Grønnsaker kan raspes inn i div kaker og stekes. Med kjøtt eller vegetar. Eller i fiskekaker for de som lager det. Syns det er best i fiskekaker da. Brukes også i fiskesupper og fiskegrateng. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #6 Del Skrevet 19. juli 2021 Tørt brød blir blir helgefrokost! Vi lager arme ridder, som oftest egentlig bare rørte egg som skivene dyppes i før de stekes på panna. Med jordbærsyltetøy (Liker denne enkle varianten bedre enn ekte arme riddere.) Kokte grønnsaker stekes ofte opp sammen med ris, litt kylling/kjøtt og soyasaus. Rå grønnsaker, især de som er blitt slappe og dvaske, får nytt liv som suppe. Evt supplert med pose suppegrønnsaker fra frysedisken og suppeboller/pølserrster/kjøttdeig sluppet rett i gryta i små ‘bolle-knerter’. Anonymkode: c654c...305 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #7 Del Skrevet 19. juli 2021 Tørt brød: Arme riddere. Rester av grønnsaker, pølser kjøtt o.l.: blandes i omelett Anonymkode: d98cd...9a8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå