Gå til innhold

Saus til biff


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mannen min har bestilt biff til i kveld, og jeg har lyst til å styre unna posesausen. Er det noen som har noen gode oppskrifter dere vil dele? Som ikke medfører at jeg må koke kraften av et kjøttbein i 10 timer først :rodme:

Skrevet

Hva med å lage en god soppstuing? Enkelt og veldig godt!

Skrevet

Vet at denne kommer alt for sent, Peony men kanskje til en annen gang.

Jeg pleier å bruke en pose rødvinsaus som base også erstatter jeg en dl vann med en dl rødvin.

Jeg pleier først å finhakke litt løk, paprika og sopp og surre det i smør i panna. Så heller jeg på en dæsj rom eller cognac (alt etter hva jeg har) og flamberer grønnsakene. Når spriten har brent ut heller jeg blandingen i kjelen sammen med posesausen.

Jeg koker gjerne ut panna med litt rødvin også får å få med alle godsakene og i selve sausen så har jeg ca 1 sp creme fresh og selvfølgelig saft fra kjøttet hvis det blir noe.

Det blir kjempegod saus til biff :sikle:

Skrevet
Vet at denne kommer alt for sent, Peony men kanskje til en annen gang.

Jeg pleier å bruke en pose rødvinsaus som base også erstatter jeg en dl vann med en dl rødvin.

Jeg pleier først å finhakke litt løk, paprika og sopp og surre det i smør i panna. Så heller jeg på en dæsj rom eller cognac (alt etter hva jeg har) og flamberer grønnsakene. Når spriten har brent ut heller jeg blandingen i kjelen sammen med posesausen.

Jeg koker gjerne ut panna med litt rødvin også får å få med alle godsakene og i selve sausen så har jeg ca 1 sp creme fresh og selvfølgelig saft fra kjøttet hvis det blir noe.

Det blir kjempegod saus til biff :sikle:

Å,dette hørtes utrolig godt ut!! Skal prøves neste gang ja..

Skrevet

Har man det travelt (eller er lat...) kan man gjøre store forandringer med en posesaus ved å ta i litt forskjellig krydder... Piffi, tandorikrydder... Buljong... Eller en skvett vin, eller brunost.. fløte...

Skrevet

Når jeg steker biff lager jeg rømmesaus av skyen fra kjøttet blandet med rømme og salt/pepper. Enkelt og knallgodt. Tilsetter også løk og champignon av og til.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...