Gå til innhold

snickers kake??


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

5 eggehviter

4 dl farin

30 ritzkjeks

250 g salte peanøtter

1,5 ts bakepulver

1,5 ts vaniljesukker

Krem:

5 eggeplommer

4 ss melig

75 g mørk kokesjokolade

1 boks fløte

Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir.

Stekes på 170 grader i 20 min.

Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald.

Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig.

Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå resten. Resten av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap.

Jeg har ikke prøvd den selv, men skal visstnok være god!

Lykke til :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant forresten en oppskrift til... Hadde tydeligvis tenkt å lage denne engang, men har ikke blitt med meg! Typisk :roll: Her får du iallefall den også, så kan du velge :wink:

Bunnen:

5 eggehviter og

4 dl sukker..................stivpiskes

30 Ritzkjeks og

250 g salte peanøtter...........knuses

1,5 ts bakepilver og

1,5 ts vaniljesukker

Bland alt dette i en stor springform. Stekes på 170 grader i ca 30 minutter. (kaken hever seg godt, men faller sammen igjen så du FÅR plass til kremen!)

Krem:

5 eggeplommer og

5 ss melis............piskes til eggedosis

75 g mørk kokesjokolade smeltes og avkjøles litt....

....før det blandes i

3 dl kremfløte........som er stivpisket til krem

Bland dette og smør det på kaken når den er blitt kald. Kaken kan fryses flere ganger.

Kaken skal stå i kjøleskap ett døgn før den spises, men noen bruker den som iskake og setter den i fryseren. Må da stå i ca 15 minutter før du server den. Kaken er veldig mektig, men kjempegod

Lykke til med baksten :) ... hvis du nå klarer å velge...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her en oppskrift jeg har fått - men aldri prøvd å lage selv, veldig god:

SNICKERS-KAKE

611eggehviter1111Stivpiskes111111

4,5 dl11sukker

111111111111111111Blandes

3 dl11peanøtter1111Knuses i food prosessor

30 11Ritz kjeks

Stekes i 2 former på ca. 26cm diameter 175 grader i 20-30min.

KREM:

611Eggeplommer111111Piskes

611Spiseskjeer sukker

1 ½11Plate lys kokesjokolade

75g11Smør11111111Smeltes og avkjøles

1 ½11Spiseskje kaffe

4,5dl 11Fløte11111111Piskes

LEGG LAGVIS:11Bunn, Krem, Sjokoladekrem - 2 ganger

Hakk opp peanøtter som strøes på toppen.

Pisk litt kremfløte som blandes med karamell eller sjokoladesaus,

og sprøyt så dette rundt sidene på kaken.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Denne kaken er helt super, må prøves :wink::briller::hoho:

Bunn

5 eggehviter

4 dl sukker

30 gr ritz salt kjeks

250 gr peanøtter

1 ½ ts bakepulver

1 ½ ts vaniljesukker

Eggehviter og sukker piskes i 12 min.

Ritz kjeks og peanøtter knuses grovt.

Bland alt sammen til en røre.

Stekes i langanne på bakepapir i 20 min på 170 grader.

Deles i 2 når den er varm, når den er lunken legges den på rist til den er kald!

Fyll

5 eggeplommer

3 ss melis

75 gr mørk kokesjokolade

¼ l fløte

Eggeplommer og melis vispes til eggedosis

Smelt sjokoladen i vannbad

Pisk fløten stiv, bland alt forsiktig

Legg krem i midten og oppå kaken, settes 1 døgn i kjøleskap før servering.

Kan TRYGT anbefales!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Jeg bruker å lage en kake som ligner, men den heter peanøttkake. Den er kjempegod, har vært en stor suksess! Oppskriften finner du her. Du finner også en oppskrift på firkløverkake og noen andre godsaker der :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...