Gjest veslejenta Skrevet 3. oktober 2002 #1 Del Skrevet 3. oktober 2002 hei noen som har oppskrift på den såkalla snickers kaka?? takker :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*nora* Skrevet 3. oktober 2002 #2 Del Skrevet 3. oktober 2002 5 eggehviter 4 dl farin 30 ritzkjeks 250 g salte peanøtter 1,5 ts bakepulver 1,5 ts vaniljesukker Krem: 5 eggeplommer 4 ss melig 75 g mørk kokesjokolade 1 boks fløte Eggehviter og farin piskes i 12 min. Ritzkjeks og peanøtter knuses grovt. Alt blandes og has oppi langpanne på bakepapir. Stekes på 170 grader i 20 min. Del kaken i to mens den er varm, når kaken er lunken legges den på rist til den er kald. Eggeplommer og melis piskes til eggedosis. Smelt og avkjøl kokesjokoladen. Pisk fløten stiv. Alt skal blandes forsiktig. Når kaken er kald skal halvparten av kremen på den ene halvdelen, så skal den andre delen av kaken oppå resten. Resten av kremen skal på toppen. Kaken skal stå ett døgn i kjøleskap. Jeg har ikke prøvd den selv, men skal visstnok være god! Lykke til :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*nora* Skrevet 3. oktober 2002 #3 Del Skrevet 3. oktober 2002 Fant forresten en oppskrift til... Hadde tydeligvis tenkt å lage denne engang, men har ikke blitt med meg! Typisk Her får du iallefall den også, så kan du velge Bunnen: 5 eggehviter og 4 dl sukker..................stivpiskes 30 Ritzkjeks og 250 g salte peanøtter...........knuses 1,5 ts bakepilver og 1,5 ts vaniljesukker Bland alt dette i en stor springform. Stekes på 170 grader i ca 30 minutter. (kaken hever seg godt, men faller sammen igjen så du FÅR plass til kremen!) Krem: 5 eggeplommer og 5 ss melis............piskes til eggedosis 75 g mørk kokesjokolade smeltes og avkjøles litt.... ....før det blandes i 3 dl kremfløte........som er stivpisket til krem Bland dette og smør det på kaken når den er blitt kald. Kaken kan fryses flere ganger. Kaken skal stå i kjøleskap ett døgn før den spises, men noen bruker den som iskake og setter den i fryseren. Må da stå i ca 15 minutter før du server den. Kaken er veldig mektig, men kjempegod Lykke til med baksten ... hvis du nå klarer å velge... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 3. oktober 2002 #4 Del Skrevet 3. oktober 2002 Her en oppskrift jeg har fått - men aldri prøvd å lage selv, veldig god: SNICKERS-KAKE 611eggehviter1111Stivpiskes111111 4,5 dl11sukker 111111111111111111Blandes 3 dl11peanøtter1111Knuses i food prosessor 30 11Ritz kjeks Stekes i 2 former på ca. 26cm diameter 175 grader i 20-30min. KREM: 611Eggeplommer111111Piskes 611Spiseskjeer sukker 1 ½11Plate lys kokesjokolade 75g11Smør11111111Smeltes og avkjøles 1 ½11Spiseskje kaffe 4,5dl 11Fløte11111111Piskes LEGG LAGVIS:11Bunn, Krem, Sjokoladekrem - 2 ganger Hakk opp peanøtter som strøes på toppen. Pisk litt kremfløte som blandes med karamell eller sjokoladesaus, og sprøyt så dette rundt sidene på kaken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 4. oktober 2002 #5 Del Skrevet 4. oktober 2002 Denne kaken er helt super, må prøves Bunn 5 eggehviter 4 dl sukker 30 gr ritz salt kjeks 250 gr peanøtter 1 ½ ts bakepulver 1 ½ ts vaniljesukker Eggehviter og sukker piskes i 12 min. Ritz kjeks og peanøtter knuses grovt. Bland alt sammen til en røre. Stekes i langanne på bakepapir i 20 min på 170 grader. Deles i 2 når den er varm, når den er lunken legges den på rist til den er kald! Fyll 5 eggeplommer 3 ss melis 75 gr mørk kokesjokolade ¼ l fløte Eggeplommer og melis vispes til eggedosis Smelt sjokoladen i vannbad Pisk fløten stiv, bland alt forsiktig Legg krem i midten og oppå kaken, settes 1 døgn i kjøleskap før servering. Kan TRYGT anbefales!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 4. oktober 2002 #6 Del Skrevet 4. oktober 2002 Jeg bruker å lage en kake som ligner, men den heter peanøttkake. Den er kjempegod, har vært en stor suksess! Oppskriften finner du her. Du finner også en oppskrift på firkløverkake og noen andre godsaker der :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå