AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #1 Skrevet 15. juli 2021 Litt rask mat til en person. Steker nå en liten kotelett, koker poteter og lager Toro sjysaus. Kan jeg steke koteletten ca 5 min på hver side og putre i sjysausen til potetene er ferdig? Anonymkode: 59f6b...53b
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #2 Skrevet 15. juli 2021 Det går nok bra. Anonymkode: 1f10d...e14 2
Million Skrevet 15. juli 2021 #3 Skrevet 15. juli 2021 Siden koteletten antagelig er svinekjøtt, ville jeg stekt den litt lenger enn fem minutter på hver side. Svinekjøtt skal gjennomstekes, og ikke være rosa i midten som storfekjøtt kan. 1
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #4 Skrevet 15. juli 2021 Ja. Om du ikke er sikker på at den er stekt så skjærer du bare i den før du begynner å spise Ville ikke kokt den lenge. Anonymkode: 57e9d...ef4 1
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #5 Skrevet 15. juli 2021 Vil den ikke bli møte de om den putrer litt i sjysaus? Ts Anonymkode: 59f6b...53b 4
C-girl Skrevet 15. juli 2021 #7 Skrevet 15. juli 2021 Klart du kan gjøre det, blir god og mør når den får koke i ti-femten minutter i sausen 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå