Gå til innhold

Gulost/hvitost smelter ikke lenger.


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

I "gamle dager" smeltet gulost/hvitost. Eksempel: Ostesmørbrød tilberedt i stekeovn. Før i tiden smeltet osten, og måtte ha bakepapir under for at ikke osten skulle "renne ned" i bunnen av stekeovnen. 

De siste årene blir osten liggende på ostesmørbrødet, og smelter ikke. 

Jeg bruker vanlig Norvegia/Synnøve, altså ikke lett-ost. 

Synes at det smakte mye bedre da osten smeltet. Og ikke bare "stivnet".

 

Anonymkode: 37629...0c0

Videoannonse
Annonse
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

I "gamle dager" smeltet gulost/hvitost. Eksempel: Ostesmørbrød tilberedt i stekeovn. Før i tiden smeltet osten, og måtte ha bakepapir under for at ikke osten skulle "renne ned" i bunnen av stekeovnen. 

De siste årene blir osten liggende på ostesmørbrødet, og smelter ikke. 

Jeg bruker vanlig Norvegia/Synnøve, altså ikke lett-ost. 

Synes at det smakte mye bedre da osten smeltet. Og ikke bare "stivnet".

 

Anonymkode: 37629...0c0

Da er det noe rart med ovnen din, for hos meg smelter osten som den skal. Sikker på at du ikke har brukt osteerstatning eller noe? Hvis du legger osten i ovnen i kald ovn kan det også være årsaken

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Her er osten som den alltid har vært 

Anonymkode: ca827...4a0

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Smelter som vanlig her 

Anonymkode: afb56...bef

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Du vet at ''topping'' ikke er ost?

Anonymkode: bb20e...045

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Har merket det samme, spesielt om jeg bruker høvel. Men smelter fint i mikro

Anonymkode: 2959a...b52

AnonymBruker
Skrevet

Smelter som vanlig her også. 

Anonymkode: 6548c...e2e

Skrevet

Seneste i går raspet jeg Jarlsberg. Smeltet som bare det. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Dette har jeg aldri opplevd med skikkelig ost. Det som kalles "revet" eller "topping" derimot, er jo ikke ost, så da er det andre egenskaper. 

Anonymkode: 686f9...c28

  • Liker 2
Skrevet

Aldri hatt noe problem. Brukte revet Norvegia på pizza senest i går, og var glad for bakepapiret på platen så osten havnet der. Den smeltet helt fint.

Skrevet

Joda, ost smelter fortsatt...

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...