AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #1 Skrevet 15. juli 2021 I "gamle dager" smeltet gulost/hvitost. Eksempel: Ostesmørbrød tilberedt i stekeovn. Før i tiden smeltet osten, og måtte ha bakepapir under for at ikke osten skulle "renne ned" i bunnen av stekeovnen. De siste årene blir osten liggende på ostesmørbrødet, og smelter ikke. Jeg bruker vanlig Norvegia/Synnøve, altså ikke lett-ost. Synes at det smakte mye bedre da osten smeltet. Og ikke bare "stivnet". Anonymkode: 37629...0c0
altflyter Skrevet 15. juli 2021 #2 Skrevet 15. juli 2021 AnonymBruker skrev (1 minutt siden): I "gamle dager" smeltet gulost/hvitost. Eksempel: Ostesmørbrød tilberedt i stekeovn. Før i tiden smeltet osten, og måtte ha bakepapir under for at ikke osten skulle "renne ned" i bunnen av stekeovnen. De siste årene blir osten liggende på ostesmørbrødet, og smelter ikke. Jeg bruker vanlig Norvegia/Synnøve, altså ikke lett-ost. Synes at det smakte mye bedre da osten smeltet. Og ikke bare "stivnet". Anonymkode: 37629...0c0 Da er det noe rart med ovnen din, for hos meg smelter osten som den skal. Sikker på at du ikke har brukt osteerstatning eller noe? Hvis du legger osten i ovnen i kald ovn kan det også være årsaken 4
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #3 Skrevet 15. juli 2021 Her er osten som den alltid har vært Anonymkode: ca827...4a0 3
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #4 Skrevet 15. juli 2021 Smelter som vanlig her Anonymkode: afb56...bef 3
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #5 Skrevet 15. juli 2021 Du vet at ''topping'' ikke er ost? Anonymkode: bb20e...045 2
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #6 Skrevet 15. juli 2021 Har merket det samme, spesielt om jeg bruker høvel. Men smelter fint i mikro Anonymkode: 2959a...b52
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #7 Skrevet 15. juli 2021 Smelter som vanlig her også. Anonymkode: 6548c...e2e
skrue Skrevet 15. juli 2021 #8 Skrevet 15. juli 2021 Seneste i går raspet jeg Jarlsberg. Smeltet som bare det. 1
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #9 Skrevet 15. juli 2021 Dette har jeg aldri opplevd med skikkelig ost. Det som kalles "revet" eller "topping" derimot, er jo ikke ost, så da er det andre egenskaper. Anonymkode: 686f9...c28 2
Brunhilde Skrevet 15. juli 2021 #10 Skrevet 15. juli 2021 Aldri hatt noe problem. Brukte revet Norvegia på pizza senest i går, og var glad for bakepapiret på platen så osten havnet der. Den smeltet helt fint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå