Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal tine reker til i dag, er det bare avispapir på benken og la  dem ligge der til de er tinte og så inn i kjøleskapet?

Skrevet

Ja, jeg pleier å gjøre det sånn.

Gjest loveli
Skrevet

Jeg pleier å ta de i kjøleskapet 2 døgn før jeg skal spise dem. Da tiner de sakte og smaker best.

Men det funker å tine de fort på benken også. Heller rekene utover på et stekebrett så tiner de veldig fort. Hvis du tar de ut ca.4 timer før de skal spises slipper du å ta de inn i kjøleskapet igjen.

AnonymBruker
Skrevet

Legger de på matpapir utover stekebrettet, på benken. Tiner fort da (avhengig av mengden du har).

Anonymkode: 1c546...3fa

Skrevet

Tusen takk for hjelpen!

AnonymBruker
Skrevet

Kan også nuke dem i mikroen

Anonymkode: 99a7c...ef0

AnonymBruker
Skrevet

Det er bare å legge de i en bolle med kaldt vann, tiner på 10-15 min ca. 

Anonymkode: 80161...0d3

  • Liker 1
Skrevet

Jeg har best erfaring med å tine reker på avis- eller tørkepapir fordi det trekker noe av fuktigheten til seg så du slippe vasne reker.

Jeg har prøvd å tine i kaldt vann, det ble med den ene gangen, for å si det sånn!

AnonymBruker
Skrevet

Jeg tiner heller i kaldt vann enn på avispapir, men den beste metoden er å tine i kjøleskap. Snu en skål opp ned over bunnen på en annen skål og legg rekene oppå. Da renner overskuddsveske ned i bunnen og rekene slipper sjokktining, men da må du legge dem til tining dagen før de skal spises. 

Anonymkode: e8b22...e82

AnonymBruker
Skrevet

En metode er å tine dem på avispapir

Men sakte-tining er sikkert også bra. 🙂 

Anonymkode: 3c30e...e78

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...