AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #1 Skrevet 14. juli 2021 Lagde fullkornsris for 2 dager siden. Stått i kjøleskap siden det. Men helte risen oppi en gryterett til lunsj i går, så den ble varmet opp igjen før jeg satte den i kjøleskap igjen da den var nesten kald. Kan jeg spise testene av gryten i dag? Anonymkode: 560a1...ef8
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #2 Skrevet 14. juli 2021 Jeg hadde ikke gjort det. Anonymkode: 838da...6a6 3
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #3 Skrevet 14. juli 2021 Jeg hadde nok ikke gjort det. Ris skal man være ganske forsiktig med. Anonymkode: 8cbe5...7c8 4
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #4 Skrevet 14. juli 2021 Hadde ikke gjort det Anonymkode: 526f6...249 1
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #5 Skrevet 14. juli 2021 Nei. Man skal egentlig ikke varme opp igjen ris. Anonymkode: 76504...22a
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #6 Skrevet 14. juli 2021 Jeg hadde spist det, så lenge den gryta som ble varmet opp i går ikke har stått lenge på benken. Jeg vet veldig godt man skal være forsiktig med ris, men jeg har gjort tilsvarende flere ganger. Men det er absolutt siste mulighet for den risen i dag. Noe mer oppvarming hadde vært uaktuelt. Anonymkode: 788da...659
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #7 Skrevet 14. juli 2021 AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Nei. Man skal egentlig ikke varme opp igjen ris. Anonymkode: 76504...22a Varme opp igjen ris går helt fint, så lenge den har blitt kjølt fort ned og oppbevart i kjøleskap. Anonymkode: 8cbe5...7c8 2
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2021 #8 Skrevet 14. juli 2021 Det var ikke så mye igjen, så jeg velger å la være pga svarene her. Tror det kanskje spiller en rolle at det er fullkornsris også, mer fett. Anonymkode: 560a1...ef8
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #9 Skrevet 15. juli 2021 AnonymBruker skrev (18 timer siden): Nei. Man skal egentlig ikke varme opp igjen ris. Anonymkode: 76504...22a Ingen fare med å varme opp ris. MEN man må kjøle den ned RASKT. Typ rett i isvann, kjøle ned iløpet av max en halvtime før rett i kjøleskap som faktisk holder under 3 grader. Anonymkode: e31d3...aee
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2021 #10 Skrevet 15. juli 2021 https://forskning.no/forskeren-forteller-mat-mat-og-helse/sa-farlig-er-det-a-spise-ris-og-pasta-som-er-lagret-feil/733037 Anonymkode: c47fc...875
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå