AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #1 Skrevet 13. juli 2021 Skal ha det i en varm pastarett, mangler ruccola, men har fersk spinat. Anonymkode: f833a...1bf 1
Neutral90 Skrevet 13. juli 2021 #2 Skrevet 13. juli 2021 Ja! Spinat krymper og krøller seg når den blir varm, så du må ha en god del mer spinat enn du ville brukt ruccula. 2
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #3 Skrevet 13. juli 2021 Neutral90 skrev (6 minutter siden): Ja! Spinat krymper og krøller seg når den blir varm, så du må ha en god del mer spinat enn du ville brukt ruccula. Ruccola gjør nøyaktig det samme når den varmes opp. Ellers svarte jeg i denne tråden i sted, men svaret er her ikke? Uansett, spinat smaker litt ulikt varmebehandlet ruccola, men funker fint som substitutt likevel. Anonymkode: aa77d...403 1
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #4 Skrevet 13. juli 2021 Ja, bruker alltid spinat i pastarettene mine. I dag hadde jeg både spinat og ruccola faktisk. Anonymkode: 37a14...eaa
Minya Skrevet 13. juli 2021 #5 Skrevet 13. juli 2021 Ja, spinat både funker og smaker godt. Ruccola smaker løvetann. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå