AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #21 Skrevet 13. juli 2021 7 hours ago, AnonymBruker said: Hvor får man tak i DeCecco? Anonymkode: fc12b...749 Meny har. https://meny.no/ Anonymkode: 12bba...c86
Dolce Skrevet 13. juli 2021 #23 Skrevet 13. juli 2021 Vi kjenner stor forskjell. Mest på konsistensen. Endel billigpasta har ingen mellomting mellom overkokt og underkokt, deriblant Sopps. Enten blir den blaut og slapp eller for hard. 1
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #24 Skrevet 13. juli 2021 En annen ting med varer er at dyrere er ikke alltid bedre. Det er ingen selvfølge at first price, prima og andre billigmerker skal være dårligere enn de mer kjente merkene. Noe av billigpastaen blir vel masseprodusert i f.eks. nederland og importert billig, og pga. de høye volumene de selges i, så kan de selges billigere enn f.eks. barilla og sopps. Anonymkode: e3236...4cc
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #25 Skrevet 13. juli 2021 AnonymBruker skrev (17 timer siden): Hvor får man tak i DeCecco? Anonymkode: fc12b...749 Bunnpris Gourmet har. Anonymkode: 9d754...ef1
AnonymBruker Skrevet 13. juli 2021 #26 Skrevet 13. juli 2021 First price makaroni er trasige greier, men ellers så syns jeg det blir litt hipp som happ. Anonymkode: 63aed...dac
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2021 #27 Skrevet 19. juli 2021 Er Jacobs utvalgte pasta bra? Lurte på å prøve linguine, for såvidt jeg kan se har de ikke spaghetti Anonymkode: fc12b...749
clyde Skrevet 19. juli 2021 #29 Skrevet 19. juli 2021 Nå lager jeg pasta selv, så merker helt klart forskjell mellom det jeg lager og butikkjøpt pasta jeg får servert andre steder.
SoWhat? Skrevet 19. juli 2021 #30 Skrevet 19. juli 2021 Merke og pris er ikke så viktig når det gjelder tørr pasta. Koketiden er ALLTID det viktigste! Prøv deg fram, og den billigste kan bli helt ok. Det går også fint an å steke kokt pasta i olje. Men særlig sunt er det ikke 🙂 bare bedre smak. Men selvfølgelig er fersk best. Det er virkelig lett å lage altså, bare en kommer inn i rutinen. For meg er det mye mer krevende å skrelle grønnsaker før koking 🙂
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå