Gå til innhold

Kjenner du forskjell på kvaliteten på pasta?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Kjenner du forskjell på pasta om du kjøper en billig variant eller en som skal være av bedre kvalitet? Hvem synes du i tilfelle har god pasta?

Anonymkode: fc12b...749

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke på den tørre. De er helt like🙅🏼‍♀️
Fersk pasta skiller seg selvsagt ut som mye bedre.

  • Liker 7
Skrevet

Ja! Jeg har kommet i vanvare for å koke spaghetti fra så vel Sopps som DeCecco i nærmere 20 minutter. Sopps var smakløs og vasstrukken, "blaut i fisken", og begynt å gå i oppløsning. DeCecco derimot var fortsatt "fast i fisken", smakte pasta, og sausen festet seg til den. 

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet
Hunter7 skrev (Akkurat nå):

Ja! Jeg har kommet i vanvare for å koke spaghetti fra så vel Sopps som DeCecco i nærmere 20 minutter. Sopps var smakløs og vasstrukken, "blaut i fisken", og begynt å gå i oppløsning. DeCecco derimot var fortsatt "fast i fisken", smakte pasta, og sausen festet seg til den. 

20 minutter?

Er det noe å skryte av?

Anonymkode: 0ebcd...0e3

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Absolutt! Kjenner godt forskjell på den gullige "billigpastaen" og den dyrere pastaen fra Jacobs. Annen konsistens, munnfølelse og smak. Sausen fester seg også mye bedre for overflaten er mindre glatt 

Anonymkode: cc705...493

  • Liker 1
Skrevet
Just now, AnonymBruker said:

20 minutter?

Er det noe å skryte av?

Anonymkode: 0ebcd...0e3

Vanvare, lille venn, vanvare. 

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet

Vel, jeg kjente i alle fall kvaliteten på pastaen jeg i sin tid kjøpte på Ikea. Den kunne ha vært spist gjennom et sugerør. Den var IKKE al dente.

Anonymkode: 979ee...fd3

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Nå kjøper jeg enten Sopps eller Barilla, merker ikke forskjell. 

AnonymBruker
Skrevet

Barilla og DeCecco er milevis bedre, særlig på konsistens. 

Anonymkode: 09d3c...744

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet

Lager selv, bedre enn noe man får på butikken. 

Anonymkode: 9d0b9...0c5

  • Liker 2
Skrevet

Kjenner ikke forskjell på de som er i salg i dag.  Men for noen år siden fantes det en spagetti som het Maretti, DEN var kjempegod og mye bedre enn sopps.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Stor forskjell på Sopps og first price faktisk, selv om begge er rimelige. Jeg kjøper en del first price men pastaen er ille. Felicetti er min absolutte favoritt.

Anonymkode: 86094...19d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (1 time siden):

Barilla og DeCecco er milevis bedre, særlig på konsistens. 

Anonymkode: 09d3c...744

Hvor får man tak i DeCecco?

Anonymkode: fc12b...749

AnonymBruker
Skrevet

Det er stor forskjell ja!

Eneste jeg kan bruke Sopps til er vanlig makaroni i fiskegratengen. Ellers går jeg for Barilla, De Cecco eller mindre produsenter som Pastificio dei Campi.

Anonymkode: fc4d9...cdf

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Barilla er best. Det sier min italienske kunde også.

Anonymkode: 3e4b3...881

AnonymBruker
Skrevet

Det er jo noe forskjell på fullkornpasta og vanlig pasta av hvitt hvetemel, glutenfritt osv, samt at forskjellige fasonger selvsagt spiller en rolle. Men sammenligner man likt for likt så synes jeg at pasta er pasta, og merker ingen vesentlig forskjell. Ihvertfall ikke en forskjell som er av betydning for den endelige retten.

Hadde nok kun kjøpt first price pasta om det ikke hadde vært for at man må opp i de dyrere for å få fullkornpasta.

Anonymkode: e3236...4cc

Skrevet

Jeg er billig i drift så jeg kjøper fullkornspasta fra Rema som regel, merker ingen forskjell på den eller dyrere pasta, er nok ikke så raffinert i smaken. Kjenner forskjell på fersk pasta og tørr pasta men det er det. Med årene så har jeg blitt litt lei av pasta og for å være helt ærlig. 😮 Lager det kun fordi guttungen liker det, har mye pastasalat på sommeren. :P Kjøper ferskpasta når den er på tilbud og da kjøper vi "usunne" varianter.

  • Liker 2
Gjest Hvemsomhelst
Skrevet (endret)

Nei, jeg kjenner ingen forskjell.  Det er ikke mye jeg spiser av det. Jeg koker 1 dl makaroni en gang i blant.  Det samme med ris.

Endret av Hvemsomhelst
AnonymBruker
Skrevet

Det er mulig jeg hadee kjent forskjell om jeg sammenligna direkte, men i utgangspunktet er pasta pasta for min del. Så å si samme innhold og smak uansett, også velger jeg jo tilbehør selv.

Anonymkode: e00ce...64d

AnonymBruker
Skrevet

Nei, smaker godt uansett hva slags type det er. Alt går i grisen, si

Anonymkode: dab74...6d8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...