AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #1 Skrevet 12. juli 2021 Kjenner du forskjell på pasta om du kjøper en billig variant eller en som skal være av bedre kvalitet? Hvem synes du i tilfelle har god pasta? Anonymkode: fc12b...749
MapleSirup Skrevet 12. juli 2021 #2 Skrevet 12. juli 2021 Ikke på den tørre. De er helt like🙅🏼♀️ Fersk pasta skiller seg selvsagt ut som mye bedre. 7
Hunter7 Skrevet 12. juli 2021 #3 Skrevet 12. juli 2021 Ja! Jeg har kommet i vanvare for å koke spaghetti fra så vel Sopps som DeCecco i nærmere 20 minutter. Sopps var smakløs og vasstrukken, "blaut i fisken", og begynt å gå i oppløsning. DeCecco derimot var fortsatt "fast i fisken", smakte pasta, og sausen festet seg til den. 5
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #4 Skrevet 12. juli 2021 Hunter7 skrev (Akkurat nå): Ja! Jeg har kommet i vanvare for å koke spaghetti fra så vel Sopps som DeCecco i nærmere 20 minutter. Sopps var smakløs og vasstrukken, "blaut i fisken", og begynt å gå i oppløsning. DeCecco derimot var fortsatt "fast i fisken", smakte pasta, og sausen festet seg til den. 20 minutter? Er det noe å skryte av? Anonymkode: 0ebcd...0e3 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #5 Skrevet 12. juli 2021 Absolutt! Kjenner godt forskjell på den gullige "billigpastaen" og den dyrere pastaen fra Jacobs. Annen konsistens, munnfølelse og smak. Sausen fester seg også mye bedre for overflaten er mindre glatt Anonymkode: cc705...493 1
Hunter7 Skrevet 12. juli 2021 #6 Skrevet 12. juli 2021 Just now, AnonymBruker said: 20 minutter? Er det noe å skryte av? Anonymkode: 0ebcd...0e3 Vanvare, lille venn, vanvare. 9
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #7 Skrevet 12. juli 2021 Vel, jeg kjente i alle fall kvaliteten på pastaen jeg i sin tid kjøpte på Ikea. Den kunne ha vært spist gjennom et sugerør. Den var IKKE al dente. Anonymkode: 979ee...fd3
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 12. juli 2021 #8 Skrevet 12. juli 2021 Nå kjøper jeg enten Sopps eller Barilla, merker ikke forskjell.
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #9 Skrevet 12. juli 2021 Barilla og DeCecco er milevis bedre, særlig på konsistens. Anonymkode: 09d3c...744 3
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #10 Skrevet 12. juli 2021 Lager selv, bedre enn noe man får på butikken. Anonymkode: 9d0b9...0c5 2
Djungelvrål Skrevet 12. juli 2021 #11 Skrevet 12. juli 2021 Kjenner ikke forskjell på de som er i salg i dag. Men for noen år siden fantes det en spagetti som het Maretti, DEN var kjempegod og mye bedre enn sopps. 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #12 Skrevet 12. juli 2021 Stor forskjell på Sopps og first price faktisk, selv om begge er rimelige. Jeg kjøper en del first price men pastaen er ille. Felicetti er min absolutte favoritt. Anonymkode: 86094...19d 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #13 Skrevet 12. juli 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Barilla og DeCecco er milevis bedre, særlig på konsistens. Anonymkode: 09d3c...744 Hvor får man tak i DeCecco? Anonymkode: fc12b...749
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #14 Skrevet 12. juli 2021 Det er stor forskjell ja! Eneste jeg kan bruke Sopps til er vanlig makaroni i fiskegratengen. Ellers går jeg for Barilla, De Cecco eller mindre produsenter som Pastificio dei Campi. Anonymkode: fc4d9...cdf 1
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #15 Skrevet 12. juli 2021 Barilla er best. Det sier min italienske kunde også. Anonymkode: 3e4b3...881
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #16 Skrevet 12. juli 2021 Det er jo noe forskjell på fullkornpasta og vanlig pasta av hvitt hvetemel, glutenfritt osv, samt at forskjellige fasonger selvsagt spiller en rolle. Men sammenligner man likt for likt så synes jeg at pasta er pasta, og merker ingen vesentlig forskjell. Ihvertfall ikke en forskjell som er av betydning for den endelige retten. Hadde nok kun kjøpt first price pasta om det ikke hadde vært for at man må opp i de dyrere for å få fullkornpasta. Anonymkode: e3236...4cc
GammelKaktus Skrevet 12. juli 2021 #17 Skrevet 12. juli 2021 Jeg er billig i drift så jeg kjøper fullkornspasta fra Rema som regel, merker ingen forskjell på den eller dyrere pasta, er nok ikke så raffinert i smaken. Kjenner forskjell på fersk pasta og tørr pasta men det er det. Med årene så har jeg blitt litt lei av pasta og for å være helt ærlig. 😮 Lager det kun fordi guttungen liker det, har mye pastasalat på sommeren. Kjøper ferskpasta når den er på tilbud og da kjøper vi "usunne" varianter. 2
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 12. juli 2021 #18 Skrevet 12. juli 2021 (endret) Nei, jeg kjenner ingen forskjell. Det er ikke mye jeg spiser av det. Jeg koker 1 dl makaroni en gang i blant. Det samme med ris. Endret 12. juli 2021 av Hvemsomhelst
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #19 Skrevet 12. juli 2021 Det er mulig jeg hadee kjent forskjell om jeg sammenligna direkte, men i utgangspunktet er pasta pasta for min del. Så å si samme innhold og smak uansett, også velger jeg jo tilbehør selv. Anonymkode: e00ce...64d
AnonymBruker Skrevet 12. juli 2021 #20 Skrevet 12. juli 2021 Nei, smaker godt uansett hva slags type det er. Alt går i grisen, si Anonymkode: dab74...6d8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå