Gå til innhold

Kulturmelk, biola eller kefir?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken synes du er best? Hvordan er smaken på de forskjellige i forhold til hverandre?

Anonymkode: 41d68...62d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er jo tre forskjellige typer melk, i tillegg til at de har ulike underkategorier.

Synes det står godt forklart på Tines nettsider.

Anonymkode: cd571...e9e

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Kefir lukter så sin sykt alkohol, at jeg ikke klarer å drikke det.

Biola og kulturmelk er nesten det samme, bare biola har smak av div.

Av de 3 blir det Biola jeg velger, men ikke alle smaker.

Jeg liker generelt dårlig syrnet melkeproduktet.

Anonymkode: 984d4...92a

Skrevet

Jeg liker Biola best. Naturell. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg synes at kulturmelk luker høgg med mindre det blir brukt i matlaging som varmebehandles. Kefir er jeg veldig glad i og bruker i grøten (om det så er kjøleskapsgrøt eller på toppen av kokt grøt), men jeg var ikke klar over at Biola hadde en naturell smak. Den må jeg prøve for jeg elsker probiotika 😄 

Anonymkode: 641a5...7a9

AnonymBruker
Skrevet

Biola 😋

Anonymkode: 00b17...c5b

Skrevet (endret)

Hver til sitt bruk, mener jeg. Biola har jeg som regel i kjøleskapet, da den er veldig anvendelig i smoothies, frokostblandinger, eller bare som ren drikke. Kefir er fin å bruke i kaker, for da blir de så saftige! Kefir og/eller kulturmelk er kjempegodt i noe vi kaller "flatbrødsøll" der jeg kommer fra. Knust flatbrød med kefir og sukker er deilig sommermat, gjerne med litt spekeskinke ved siden av. 

Endret av Era Vulgaris

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...