AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #1 Skrevet 11. juli 2021 Er skivet ost like god som den man kjøper hel? Eller påvirkes smak, konsistens, blir den tørr? Merker dere noen forskjell? Anonymkode: 21b4d...bfb
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #2 Skrevet 11. juli 2021 Det er jo en viss forskjell pga tykkelse osv. Men hva som er "best"? Vil på en måte si at den man kjøper hel kanskje er litt bedre. Men hvitost er hvitost. Bruker stort sett bare hel ost siden man da kan velge om den høvles eller rives, og kjøper kun de skivede mer til pålegg på turer og lignende. Anonymkode: 369de...c67
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #4 Skrevet 11. juli 2021 Opplever ofte ferdig skivet tørrere enn nyslått fra et ferskt stykke. Verst syns jeg geitosten er, men også flere faste guloster og nøkkelost. Anonymkode: 46803...5b0 2
enkefru Skrevet 11. juli 2021 #6 Skrevet 11. juli 2021 Fet ost kan være greit å kjøpe skivet da den ofte er vanskelig å skjære av, men vanlig gulost/brunost ville jeg ikke giddet nei… smak forringes og den blir tørrere
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #7 Skrevet 11. juli 2021 Jeg foretrekker hel blokk fremfor skivet. Jeg synes det smaker bedre, men kan ikke helt sette fingeren på hvorfor. Skivet funker det også, men det er ikke det jeg kjøper selv. Anonymkode: 329c9...5dc
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #8 Skrevet 11. juli 2021 Den er litt tørrere, men det er naturlig da større deler av osten blir utsatt for oksygen. Jeg syns vel og merke ikke at det er noe problem, bruker skivet ost når jeg er på hybelen siden jeg alene ikke spiser en hel, smaken er helt grei. Anonymkode: 2e288...19c
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #9 Skrevet 11. juli 2021 I Bergen sier vi scchhevet ost Anonymkode: e372d...c21
AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #10 Skrevet 11. juli 2021 Synes det er tørrere og så er skivene tykkere enn jeg foretrekker. Skikkelig fete oster som gräddost synes jeg ikke påvirkes i like stor grad som noen nevner lengre oppe. Anonymkode: 7134d...b42
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå