AnonymBruker Skrevet 11. juli 2021 #1 Skrevet 11. juli 2021 Skal ha andebryst ikveld, og trenger inspirasjon til hvilken saus jeg skal ha til. Ikke appelsin eller plommesaus. tilbehør er grov potet/selleri Mos og asparges. Anonymkode: 150f1...15f
Lucky_Jack Skrevet 11. juli 2021 #2 Skrevet 11. juli 2021 (endret) Portvinssaus, er godt til dette! Endret 11. juli 2021 av Lucky_Jack 2
onyx Skrevet 11. juli 2021 #3 Skrevet 11. juli 2021 Jeg laget saus med friske kirsebær og rødvin, portvin og litt balsamico sist. Kjempegodt.
Brunhilde Skrevet 12. juli 2021 #4 Skrevet 12. juli 2021 Jeg fikk en gang servert andebryst med kantarellsaus, det var overraskende godt. Ellers må jeg innrømme at favoritten er appelsinsaus, men det var jo ikke et alternativ for deg, så kanskje en rødvinssaus hadd vært noe? (Du må gjerne fortelle hva du landet på og hvordan det smakte ) 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå