rutti Skrevet 14. september 2005 #1 Skrevet 14. september 2005 Vi skal ha biff av reinsdyr til middag en dag. Hvordan lager vi dette? Hva tilbehøR? Oppskrifter mottakes med takk. Passer fløtegratinerte poteter og soppstuin`?
Arkana Skrevet 14. september 2005 #2 Skrevet 14. september 2005 Ja, soppstuing og fløtegratinerte poteter passer godt til. Ellers kan du jo prøve hasselbackpoteter, råstekte potetskiver eller hjemmelaget potetmos (gjerne med pastinakk eller sellerirot i). Og så lager du en god viltsaus med utgangspunkt i sjyen fra steken. Ha i knuste einerbær, timian, tyttebærsyltetøy, brunost, evt mer kraft og seterrømme eller fløte (eller litt av begge deler).
Gjest piaf Skrevet 15. september 2005 #3 Skrevet 15. september 2005 Rosenkål er også godt til reinsdyrkjøtt, gjerne brokkoli eller blomkål også.
Gjest Gjest Skrevet 15. september 2005 #4 Skrevet 15. september 2005 Tyttebærsyltetøy er et must, det er utrolig godt sammen med reinkjøtt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå