AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #1 Skrevet 8. juli 2021 Hva er mest eller minst usunt? Pasta eller ris? Anonymkode: 275f7...877
stan Skrevet 8. juli 2021 #2 Skrevet 8. juli 2021 Omtrent det samme. Bare små forskjeller mellom ris og pasta. Sjekk på http://www.matvaretabellen.no/
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #3 Skrevet 8. juli 2021 Kommer helt ann på hva pastaen er laget av, men vanlig pasta så er det jo hvetemel i. Så vil helt klart si ris. Anonymkode: 61f1d...074 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #4 Skrevet 8. juli 2021 Det blir hipp som happ, det er nesten ikke forskjell. Anonymkode: c48b4...3a4
Tvist Skrevet 8. juli 2021 #5 Skrevet 8. juli 2021 (endret) AnonymBruker skrev (3 timer siden): Kommer helt ann på hva pastaen er laget av, men vanlig pasta så er det jo hvetemel i. Så vil helt klart si ris. Anonymkode: 61f1d...074 Ris er hva? Mest eller minst usunt? Endret 8. juli 2021 av Tvist
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #6 Skrevet 8. juli 2021 – Velger du fullkornsvariantene av pasta og ris, får du betydelig mer vitaminer og mineraler enn ved å velge vanlig pasta og ris. Fullkornspasta og naturris har mer fiber enn poteten. Men sammenlignet med vanlig ris og vanlig pasta, er poteten helt klart sunnere, Anonymkode: 6bc59...f2d 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #7 Skrevet 8. juli 2021 Går du for sunnere variant og velger grovt, så er det mindre forskjell og smaken er bedre på fullkornspasta fremfor grov/brun ris. Sånn sett blir pasta sunnere her siden vi da velger grovt. Ellers er det likt. Potet er det beste alternativet ift næring og kalorier. Anonymkode: eeea3...e29 1
AnonymBruker Skrevet 8. juli 2021 #8 Skrevet 8. juli 2021 Tvist skrev (1 time siden): Ris er hva? Mest eller minst usunt? Mest sunt Anonymkode: 61f1d...074 1
Marcie Skrevet 8. september 2021 #9 Skrevet 8. september 2021 vil bare kommentere at det har kommet en del nye pastatyper på markedet, som er laget på linsemel, kikertmel eller bønnemel. Vi bruker barilla sin linsepasta, og den smaker og oppfører seg som vanlig pasta, men er mye sunnere i den forstand at den har mye protein og fiber og (relativt sett) lite karbohydrater (ikke lite, men lite til å være pasta), selv om kaloriinnholdet ikke er veldig forskjellige: https://www.barilla.com/nn-no/produkter/pasta/gronnsakspasta/fusilli-rode-linser 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå