Gå til innhold

Jeg har spirt linser, mungbønner og svartøyebønner


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har prøvd på et lite pilotprosjekt på kjøkkenbenken og lagd spirer av grønne linser, mungbønner og svartøyebønner. Likte de grønne linsene best, da de ble veldig gode + at mungbønnene hadde noen som ikke spirte og de ble harde og som "stein i munnen".

De grønne linsene spirer og spirer. Når skal man egentlig spise de? Vil jo helst spise de når næringen er på topp. Først kommer det jo ut 1 tråd som er roten til frøet. Etterpå kommer det ut 1 tråd til. Den siste tråden får etterpå grønne blader og skal tydeligvis bli toppen av planten. Bør man kanskje spise den før det grønne kommer? Eller skal det se ut som en miniplante?

Videoannonse
Annonse
Gjest Peder Andreas
Skrevet (endret)

Hei

Det er kjempebra at du har spirt . Jeg spirer også nå. De fleste frø er spiseklare etter 2-3 dager, men det varierer. Husk å skylle de to ganger om dagen og la de gjerne stå i lys, men ikke direkte sollys. Dette skaper klorofyll som er viktig for dannelsen av lymfe, som er kroppens viktigste næringsstoff..

kan jeg sende deg en sms så kan du få mere input :=)

E-posten er slettet i henhold til våre regler.

Veslejenta - moderator

Endret av Veslejenta

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...