Gå til innhold

Kyllingnachos


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lagde en stor form med kyllingnachos til middag. Tok min posjon og hadde den i ovnen i ettertid. Glemte denne, og den sto der i ca 9 timer… Har satt den i kjøleskapet nå! Kan eg spise denne til middag i morgen? Så ufattelig dyrt med kylling og det er over halvparten igjen.. Har lest litt, og vet det danner fort bakterier. Men denne sto i en lukket stekeovn. Og nå i kjøleskapet. Visst jeg varmer det opp, går det bra da? Leste også man må varme det opp til 70 grader for at bakteriene skal forsvinne. Hvordan vet jeg at maten er på 70 grader?? Hjelp en kvinne i nød!!

Anonymkode: fc081...3bb

Skrevet

Ingen problem :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...