AnonymBruker Skrevet 6. juli 2021 #1 Skrevet 6. juli 2021 Lagde en stor form med kyllingnachos til middag. Tok min posjon og hadde den i ovnen i ettertid. Glemte denne, og den sto der i ca 9 timer… Har satt den i kjøleskapet nå! Kan eg spise denne til middag i morgen? Så ufattelig dyrt med kylling og det er over halvparten igjen.. Har lest litt, og vet det danner fort bakterier. Men denne sto i en lukket stekeovn. Og nå i kjøleskapet. Visst jeg varmer det opp, går det bra da? Leste også man må varme det opp til 70 grader for at bakteriene skal forsvinne. Hvordan vet jeg at maten er på 70 grader?? Hjelp en kvinne i nød!! Anonymkode: fc081...3bb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå