AnonymBruker Skrevet 2. juli 2021 #1 Skrevet 2. juli 2021 Hvilke grønnsaker er gode å ovnsbake? Hvordan tilbereder/forbereder du dem? Temperatur, tid? Anonymkode: 5e64c...0db
AnonymBruker Skrevet 2. juli 2021 #2 Skrevet 2. juli 2021 Det meste. Alt av rotgrønnsaker, bifftomater, spisskål (halv under grill), purreløk og annen løk i alle varianter, aubergine... Temperatur, tid, og krydder/olje, kommer jo helt an på hva man ønsker. Anonymkode: 3b38f...bcc
DaddyDom Skrevet 2. juli 2021 #3 Skrevet 2. juli 2021 Alle grønnsaker kan ovnsbakes spør du meg, men best egnet er rotgrønnsaker. Selvom jeg synes både tomater og papriker blir super nice ovnsbakt. Dessverre vil tiden variere for hver type og størrelse på hver type. Rødbeter må f.eks ha veldig lang tid i ovnen. Er de hele og store må de gjerne stå 1,5-2timer i ovnen, men er de oppkuttet og liten kan det gå på 25min. Også hva du ønsker å oppnå. Skal du bare ha de myk eller ønsker du at de blir karamalissert? Skal de være litt brent? Skal du tørke de ut eller skal de fremdeles være saftig? Skal de være litt hard inni? F.eks løk er en slik grønnsak du kan gjøre i ovnen på mange forskjellige måter avhengig av resultatet du skal oppnå. Les på nettet for den spesifikke grønnsaken du kunen tenke deg å ovnsbake. Og ikke minst hva du ønsker å oppnå fra dem. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå