AnonymBruker Skrevet 28. juni 2021 #1 Skrevet 28. juni 2021 Hvilket blandingsforhold av eddik, sukker og vann synes du gir den beste syltede rødløken? Anonymkode: ea4f2...27e
Kittyfox Skrevet 28. juni 2021 #2 Skrevet 28. juni 2021 1 del eddik 2 deler sukker 3 deler vann Syns den blir helt perfekt da 😋 2
Gjesten Skrevet 28. juni 2021 #3 Skrevet 28. juni 2021 Jeg bruker denne oppskriften, og synes de blir veldig gode: https://detgladekjokken.no/oppskrift/syltet-rodlok/ Hvis jeg trenger litt mer lake, slumper jeg bare oppi litt eddik og/eller vann, synes ikke det er så farlig med nøyaktige mål 1
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2021 #4 Skrevet 28. juni 2021 Jeg foretrekker bringbær eddik og sukker, synes det blir helt fantastisk! Anonymkode: 9baea...4cb
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2021 #5 Skrevet 28. juni 2021 AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Jeg foretrekker bringbær eddik og sukker, synes det blir helt fantastisk! Anonymkode: 9baea...4cb Det hørtes spennende ut! Anonymkode: 0d902...38a
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2021 #6 Skrevet 28. juni 2021 AnonymBruker skrev (22 minutter siden): Det hørtes spennende ut! Anonymkode: 0d902...38a AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvilket blandingsforhold av eddik, sukker og vann synes du gir den beste syltede rødløken? Anonymkode: ea4f2...27e Jeg bruker også bringebæreddik. Det løfter smaken til et helt nytt nivå 1 rødløk ½ dl bringebæreddik ½ dl vann 1 dl sukker Anonymkode: 754ee...420 1
Bøffingen Skrevet 28. juni 2021 #7 Skrevet 28. juni 2021 Har litt restauranterfaring bak meg og en syltelake som jeg kan anbefale til alle tynnkuttede grønnsaker. 1dl eplesider eddik (helst heinz om du finner), 2dl vann, 10g salt, 30g sukker Kok opp og hell over løken, når laken er lunken er løken klar. Hvis løken får ligge i laken, så holder den seg lenge i kjøleskapet (opp til flere måneder). God kok 4
Ullvott Skrevet 28. juni 2021 #8 Skrevet 28. juni 2021 1 rødløk 1 dl eplecidereddik 1 dl vann 1 toppet ss sukker Det kommer an på hva man vil bruke løken til, men selv synes jeg at de blandingene som har like mye sukker som eddik (eller mer) blir for søte for mitt bruk. Jeg bruker syltet rødløk i salater, som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter, sammen med pølser og burgere, som garnityr på leverpostei og til omtrent alt annet hvor jeg kunne brukt sylteagurk. Med mye sukker nærmer man seg rødløk-kompott i sødme. Godt det også, men mer som tilbehør til oster eller til stekt svinekjøtt o.l.
AnonymBruker Skrevet 28. juni 2021 #9 Skrevet 28. juni 2021 2 rødløk 1,5 dl vann 1 dl sukker 0,5 dl hvitvinseddikk (fordi det er den jeg har, hadde jeg hatt eplecidereddik hadde jeg nok brukt det) 1 ts hel pepper Liker godt med litt hel pepper oppi Anonymkode: 09109...e4c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå