Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvilket blandingsforhold av eddik, sukker og vann synes du gir den beste syltede rødløken?

Anonymkode: ea4f2...27e

Skrevet

1 del eddik

2 deler sukker 

3 deler vann 

Syns den blir helt perfekt da 😋

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker bringbær eddik og sukker, synes det blir helt fantastisk! 

Anonymkode: 9baea...4cb

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (15 minutter siden):

Jeg foretrekker bringbær eddik og sukker, synes det blir helt fantastisk! 

Anonymkode: 9baea...4cb

Det hørtes spennende ut!

Anonymkode: 0d902...38a

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (22 minutter siden):

Det hørtes spennende ut!

Anonymkode: 0d902...38a

 

AnonymBruker skrev (3 timer siden):

Hvilket blandingsforhold av eddik, sukker og vann synes du gir den beste syltede rødløken?

Anonymkode: ea4f2...27e

Jeg bruker også bringebæreddik. Det løfter smaken til et helt nytt nivå 

  • 1 rødløk
  • ½ dl bringebæreddik
  • ½ dl vann
  • 1 dl sukker

Anonymkode: 754ee...420

  • Liker 1
Skrevet

Har litt restauranterfaring bak meg og en syltelake som jeg kan anbefale til alle tynnkuttede grønnsaker.

1dl eplesider eddik (helst heinz om du finner), 2dl vann, 10g salt, 30g sukker

Kok opp og hell over løken, når laken er lunken er løken klar. Hvis løken får ligge i laken, så holder den seg lenge i kjøleskapet (opp til flere måneder).

God kok

  • Liker 4
Skrevet

1 rødløk
1 dl eplecidereddik
1 dl vann
1 toppet ss sukker

Det kommer an på hva man vil bruke løken til, men selv synes jeg at de blandingene som har like mye sukker som eddik (eller mer) blir for søte for mitt bruk. Jeg bruker syltet rødløk i salater, som tilbehør til kjøtt- og fiskeretter, sammen med pølser og burgere, som garnityr på leverpostei og til omtrent alt annet hvor jeg kunne brukt sylteagurk. 

Med mye sukker nærmer man seg rødløk-kompott i sødme. Godt det også, men mer som tilbehør til oster eller til stekt svinekjøtt o.l.

AnonymBruker
Skrevet

 

2 rødløk
1,5 dl vann
1 dl sukker
0,5 dl hvitvinseddikk (fordi det er den jeg har, hadde jeg hatt eplecidereddik hadde jeg nok brukt det)
1 ts hel pepper

Liker godt med litt hel pepper oppi :)

Anonymkode: 09109...e4c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...