Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #1 Skrevet 12. september 2005 Driv og lurer på kva slags vi vi skal ha til bryllupet (greit å vite litt sånn ca kva ting kjem til å koste, og slikt), lurer på om nokon av dykk kan anbefale gode vinar som kan passe til menyen vår? Vi skal ha dette: Fenalår Spekeskinke Røykt laks Varmrøykt laks Hjort fersk Reinsdyr varmrøykt Fjellaure varmrøykt Karbonadar med steikt lauk Grynasteik Viltgryte Sildesalat Rekesalat Eggerøre Potetsalat Remoulade To salatar Heimebaka brød Dessertar: Marinerte bjørnebær Sjokolademousse Sitronfromasj Himmelsk munnfull (Med cognac, nøtter, sjokolade og bær)
Gjest Olava Skrevet 12. september 2005 #2 Skrevet 12. september 2005 Har ikke noe forslag, men jeg skal spørre min vinekspertkamerat, og komme med svar til deg. Den skal vel helst ikke være av det dyreste slaget...?
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #3 Skrevet 12. september 2005 Har ikke noe forslag, men jeg skal spørre min vinekspertkamerat, og komme med svar til deg. Den skal vel helst ikke være av det dyreste slaget...? ← Vi har nok ikkje råd til nokon årgangsvin nei... Ingen av gjestene våre er riktige vinkjennarar heller, så trur ikkje dei vil kjenne forskjell på ein dritdyr og ein litt rimelegare.. Flott med tips!
Gjest Gjest Skrevet 12. september 2005 #4 Skrevet 12. september 2005 Jeg er veldig fan av Masivinene og syns de passer til mye. Men, jeg vet ikke om du syns 100 kroner flasken blir for mye?
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #5 Skrevet 12. september 2005 Jeg er veldig fan av Masivinene og syns de passer til mye. Men, jeg vet ikke om du syns 100 kroner flasken blir for mye? ← Neida, 100,- for flaska er da ikkje så ille.... *notere*
Gjest gjesta Skrevet 12. september 2005 #6 Skrevet 12. september 2005 Oj, det var jo mye forskjellig vinen skulle passe til. MASI-vinene er jo kjempegode, både den røde og den hvite. Boheme er også billig og god, og kommer i 3liters-bokser. Så er det bare å fylle på karafler etterhvert. Everton er en veldig god australsk vin, og Vidigal (Portugal, tror jeg..?) er supergod Du kan jo spørre på polet også, de er som regel veldig hjelpsomme.
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #7 Skrevet 12. september 2005 *notere meir* Takk skal du ha linck!!
tommeline Skrevet 12. september 2005 #8 Skrevet 12. september 2005 Sverger ofte til Kimberly (Sør-Afrikansk), som jeg syns passer til det meste. Men når jeg ser menyen deres tenker jeg at øl faktisk er det som passer best til.
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #9 Skrevet 12. september 2005 Men når jeg ser menyen deres tenker jeg at øl faktisk er det som passer best til. ← Vi skal ha øl også, men syns iallefall vi må ha rødvin til kjøttet.
Pasha Skrevet 12. september 2005 #10 Skrevet 12. september 2005 vet ikke om den helt passer til jeg men,, faustino.. nr 7 er kjempegod og ikke fult så dyr 99,99 kr per flaske. denne skal kanskje vi ha. namnamnam går du inn på vinmonopolet sine sider er det en sånn søk side der du kan taste inn hva slags mat du vil ha..og så kommer det tips opp
Gjest Dalwhinnie Skrevet 12. september 2005 #11 Skrevet 12. september 2005 Tror jeg ville gått for noe italiensk til det der, kanskje Christer Bérens MD'A. Den finnes også på 3 liter og er fast inventar her i huset til pasta, tapas og andre småretter når jeg bare skal ha et par glass. Tror den vil kunne funke til spekematen.
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #12 Skrevet 12. september 2005 Takk takk... Skal prøve eit søk på pol-sidene i morgon!
Brunhilde Skrevet 12. september 2005 #13 Skrevet 12. september 2005 Sør Afrikansk vin er god - Kumala kan også anbefales!
Gjest gjest1 Skrevet 12. september 2005 #14 Skrevet 12. september 2005 Sør Afrikansk vin er god - Kumala kan også anbefales! ← Takk for det!! No har eg ei fin lita liste her!! Gledar meg til smaking...
Gjest Gjest Skrevet 13. september 2005 #15 Skrevet 13. september 2005 Hei. Vi hadde den italienske vinen Da Luca og den passer fint til litt "spesielle" smaker som det er i spekeskinke osv. Smak på den også du. Den har blitt en favoritt for meg!!
Gjest gjest1 Skrevet 13. september 2005 #16 Skrevet 13. september 2005 Hei. Vi hadde den italienske vinen Da Luca og den passer fint til litt "spesielle" smaker som det er i spekeskinke osv. Smak på den også du. Den har blitt en favoritt for meg!! ← Takk for tips!!!
gaja Skrevet 13. september 2005 #17 Skrevet 13. september 2005 vi hadde masse forskjellige sorter vin til brylllupet vi. Syns det er bedre når man har koldtbord, for det er vanskelig å finne en vin som passer til alle rettene.. her er det mange tester: http://www.artoftaste.no/servlet/side?section=2000000
Gjest Gjesta Skrevet 13. september 2005 #18 Skrevet 13. september 2005 ANbefaler vår vin, J.P.Chenet. Veldig rund og god, både den hvite og den røde.
Gjest gjest1 Skrevet 13. september 2005 #19 Skrevet 13. september 2005 ANbefaler vår vin, J.P.Chenet. Veldig rund og god, både den hvite og den røde. ← Tusen takk!! Hugsar no at du har anbefalt den før ja!! Den skal prøvast!!
Gjest Gjest Skrevet 14. september 2005 #20 Skrevet 14. september 2005 Mine raude favoritta: Bains Way - Sør-Afrika Molita - Chile Koste rundt ein 100 kr tenke eg. Lykkeønske fra utflytta kvinnhering!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå