AnonymBruker Skrevet 24. juni 2021 #1 Del Skrevet 24. juni 2021 Skal på hyttetur. Er ikke kjøleskap og strøm. Vi er ikke særlig glad i grillmat. Har med stormkjøkken, men tror ikke vi orker å styre med det til alle måltid. Har dere noen tips til hva som holder seg godt uten å være i kjøleskap og trenger oppvarming? Er snakk om fredag formiddag til søndag kveld Anonymkode: 9ab42...36f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2021 #2 Del Skrevet 24. juni 2021 Om det er mose rundt hytta kan dere holde maten kald med å pakke mose rundt. Lite tips Hjemlaga pizza klarer seg ofte lenge uten kjøleskap. Polarbrød og syltetøy - litt kjedelig, men funker fint på tur. Pizzasnurrer, rundstykker, grove grønnsaksmuffins, lefser eller lompe med smøreost Anonymkode: 8af1c...b1b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2021 #3 Del Skrevet 24. juni 2021 Det blir jo bare to middager, fredag og lørdag? Da hadde jeg orket å fyre opp grillen eller stormkjøkkenet tror jeg. Man har jo god tid på hyttetur. Grillmat kan jo være så mangt, og man kan jo sette en stekepanne på grillen også, da åpner det seg mange muligheter. Vi hadde hytte uten strøm før. Vi pleide å kjøpe med oss en ferdiggrillet kylling på vei opp (sånn fra varmdisk på Meny etc), og en pose salat, pluss en loff og smør, da ble det kyllingsalat første kvelden. Spekemat holder seg godt, og eggerøre er enkelt, egg holder seg bra i romtemperatur. En kurv jordbær, og flatbrød til. Ta med brød og pålegg som f.eks tubeost og syltetøy. Hvis dere ikke har langt å gå fra bilen er det smart å ha med en kjølebag med fryseelementer. Anonymkode: 3b8e0...f09 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunello Skrevet 24. juni 2021 #4 Del Skrevet 24. juni 2021 Spekemat. Frosne reker til fredag kveld. Holder seg bra om de oppbevares i kjølebag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2021 #5 Del Skrevet 24. juni 2021 Grav hull i bakken eller pakk inn i mose. Spekemat og egg klarer seg fint uten kjøleskap. Å bruke primus er null stress. Anonymkode: 23805...def Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2021 #6 Del Skrevet 25. juni 2021 Er det gassbluss på hytta? Må dere bære maten langt? Ting som egg, poteter, løk, osv trenger ikke kjøleskap. Pakk fryst fisk inn i litt aviser og klær, så holder de til søndag. Legg evt litt bacon sammen med. Ta med aluminiumsfolie, og lag fiskepakker med grønnsaker. Bakes på bål, eller glør helst. Bakte poteter med bacon kan lages på samme måte. Finnes det ikke kokemulighete, så kan egg ‘bakes’ på rist over glør. Anonymkode: 80a07...2c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola de Skrevet 26. juni 2021 #7 Del Skrevet 26. juni 2021 Boksmat? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summeer Skrevet 26. juni 2021 #8 Del Skrevet 26. juni 2021 Vi skal en uke på fjellet uten strøm og må bære med oss alt noen km. Vi er to voksne og tre barn... Middagene blir rett og slett real turmat. Bestilte fra xxl.no og fikk levert en eske på døra to dager etterpå. Tar med suppeposer som kokes opp med vann til litt kvelds å varme seg på om det er hustrig vær. Frokost blir instant havregrøt, med salt og sukker/kanel blanding. Tar med egg&bacon til to frokoster. Tar med 1,5 brød pr dag. Vi blir kjempesultne på tur, og vil ikke rasjonere på turlunsj. Pålegg: tubeost, klemmesyltetøy, makrell I tomat, nugatti og spekeskinke (kanskje også en pakke skivet ost). Drikke: vann, rett i koppen kakao, kaffe, og en brusboks pr dag til barna (hvis vi får plass) Snacks: pringles, popkorn til å poppe på stormkjøkken, nøttemix, en pakke kjeks pr dag, nonstop (de smelter på mye høyere temp enn vanlig sjokolade, derfor godt egnet til tur om sommeren). Tar med noen poser pannekakemix til å lage litt kos. En eller to ekstra spekepølser kan brukes i suppe, eller som snacks. Husk å ta med flaske med flytende smør. Stekespade, visp, tallerken, kopp x2 (vann i en, suppe/kakao/kaffe i den andre), skje. Litt aluminiumsfolie til å holde ting varmt mens det andre kokkeleres. Zalo i liten flaske + to skuresvamper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juni 2021 #9 Del Skrevet 27. juni 2021 Er det ingen bekk i nærheten av hytten? Da putter man maten i en gammel isboks eller lignende, og legger denne i bekken med en stein på. Dersom du må bære maten langt, er det gjerne toro som er mest praktisk. Kan man kjøre nesten helt frem, så er det uendelige muligheter. Kjøtt kan med fordel stekes før avreise, dersom man må bruke stormkjøkken. Men er det ikke gasskjøkken på hytten? Anonymkode: 36cde...be3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå