AnonymBruker Skrevet 21. juni 2021 #1 Del Skrevet 21. juni 2021 eller kan f eks spise 3-4 grønnsaker hele tiden og få i seg all næring? f els paprika, gulrot og brokkoli. hva går man glipp av her som finnes i andre grønnsaker? dette gjelder GRØNNSAKER SOM DEL AV NORMALT KOSTHOLD. det er ikke snakk om å BARE SPISE 3 GRØNNSAKER. Anonymkode: 4ba2e...0eb Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2021 #2 Del Skrevet 21. juni 2021 Du trenger ikke rope. Det anbefales frukt og grønt i alle regnbuens farger for å få i seg variert med vitaminer og mineraler. Men om du spiser paprika, gulrot og brokkoli, og du samtidig er flink å spise egg (som inneholer alt utenom C-vitamin) og får i deg f.eks appelsin i tillegg som inneholder vitamin C, så er du nok godt på vei. Men om du er veldig kresen når det kommer til grønnsaker, anbefaler jeg deg å spise litt av en grønnsak du ikke liker hver dag i 15 dager, så kommer du nok til å begynne å like den Anonymkode: 6eb37...800 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2021 #3 Del Skrevet 21. juni 2021 Hvis du spiser en del kjøtt trenger du ikke spise grønnsaker i det hele tatt. Om du derimot lever mest på brødskiver og pasta, er det sikkert lurt. Anonymkode: 28d5a...a22 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2021 #4 Del Skrevet 21. juni 2021 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Hvis du spiser en del kjøtt trenger du ikke spise grønnsaker i det hele tatt. Om du derimot lever mest på brødskiver og pasta, er det sikkert lurt. Anonymkode: 28d5a...a22 Hva med c-vitamin, betakaroten og magnesium? Anonymkode: 4ba2e...0eb 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. juni 2021 #5 Del Skrevet 21. juni 2021 2 hours ago, AnonymBruker said: Hva med c-vitamin, betakaroten og magnesium? Anonymkode: 4ba2e...0eb Kjøtt inneholder magnesium og faktisk litt c-vitamin. Sannsynligvis øker behovet for c-vitamin jo mer karbohydrater man spiser. Betakaroten trenger vi ikke å spise, kjøttet har allerede a-vitamin (vi kan omdanne litt av betakaroten fra planter til a-vitamin, jeg regner med det er det du tenker på). Anonymkode: 28d5a...a22 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå