Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er altså spørsmålet.

Lagde en stor kjele igår, og skal ha til middag idag. Har laget så mye at jeg tror kanskje vi ikke klarer å spise opp alt på to middager. Har jo allerede kokt en gang....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis dere ikke klarer å spise alt idag, ville jeg ihvertfall bare varmet opp så mye som jeg regnet med ville bli spist. Resten kan fint stå i kjøleskapet til i morgen, eller det kan fryses.

Men noen sier jo at fårikål er best syvende dagen det varmes opp, så kanskje andre vil ha andre synspunkter? ;)

Skrevet (endret)

Jeg har ikke noe godt svar, men personlig synes jeg fårikålen blir bedre og bedre jo flere ganger den varmes opp... (inntil et visst punkt, selvfølgelig :ler: )

Endret av Cocktail
Skrevet

:) Takk for svar :)

Har allerede satt den til oppvarming, så det blir litt vanskelig å ta av noe nå. Og så vet man jo aldri hvor mye man spiser, det er jo så godt :sjenert:

Får bare hive innpå imorgen, skal nok klare å spise det opp :ler:

Skrevet

Jeg er en av de som synes får-i-kål absolutt er best andre dagen, og varmer gjerne opp en tredje også. Men etter det pleier det ikke å være mer igjen. ;)

Skrevet
:)  Takk for svar  :)

Har allerede satt den til oppvarming, så det blir litt vanskelig å ta av noe nå. Og så vet man jo aldri hvor mye man spiser, det er jo så godt  :sjenert:

Får bare hive innpå imorgen, skal nok klare å spise det opp  :ler:

Hvis du i morgen har en rest igjen som ikke er nok til en hel middag, kan du lage utrolig god lapskaus med fårikål som basis. Kutt opp kjøtt og kål i mindre biter, tilsett rotgrønnsaker, purre og poteter og kok mørt! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...