AnonymBruker Skrevet 19. juni 2021 #1 Skrevet 19. juni 2021 Har tidligere fryst en skinke/ost snitzel. Skal bruke den nå. Kan jeg bare putte den i ovn på ca 200 grader i ca 20 min? Skal lage enkel makaronistuing til. Koke makaroni i lett fløte og tilsette salt/pepper eller koke makaroni i vann og røre inn seterrømme og salt/pepper? Trenger enkle tips. Anonymkode: c3305...b15
Meadow Skrevet 19. juni 2021 #2 Skrevet 19. juni 2021 Makaronistuing synes jeg blir best hvis du lager hvit saus ferdig først (smør, mel, melk/fløte) og blander inn ferdig kokt makaroni og litt parmesan, salt og pepper. 2
AnonymBruker Skrevet 19. juni 2021 #3 Skrevet 19. juni 2021 Jeg smeltet litt smør, hadde i lett fløte. Kokte i 5 min, hadde i parmesan, salt/pepper. Rørte så i kokt makaroni. Ble godt! Snitzelen ble perfekt lagt frossen i varmluft 200 grader i 20 min. Ts Anonymkode: c3305...b15 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå