Gå til innhold

Idiotsikker pavlova, oppskrift, fremgangsmåte, tips


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Anyone?

Når den er ferdig, men skal oppbevares til neste dag. Lar man den avkjøles ute av ovnen, og så når ovnen er kald, kan bunnen settes inn igjen og bare stå sånn?Eller skal den dekkes med noe?

(Har ikke plass i kjøleskap f.eks.)

Synes det er godt når den er "hard" utenpå, men myk inni. Synes hele bunnen ble for hard de gangene jeg har prøvd å lage. Tips ang. det?

Hvordan smaker torobunnen sammenlignet med hjemmelaget? Enda mer sjanse for at den blir for hard?

Anonymkode: 9d1a5...d47

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sist jeg lagde brukte jeg denne oppskriften fra Matprat. Den ble veldig god. (Hvis jeg skal oppbevare den en dag før den brukes, så pleier jeg å legge den på en rist med et kjøkkenhåndkle over når den er helt avkjølt.

Toro er helt ok, men like mye arbeid (det er jo piskingen som tar tid) som å lage selv.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...