Gjest BlueRoseTaskForce Skrevet 14. juni 2021 #1 Skrevet 14. juni 2021 Hei! Jeg jobber innen kokkefaget og vurderer å gå fagskole etter hvert. Er veldig nysgjerrig på hvordan det er. Hvis du har studert det, kan du svare meg på følgende: Hvor mye tid i hverdagen krevde det i ditt tilfelle? Var det vanskelig å gjøre det bra? Er det lett å kombinere mens man står i 100% stilling? Hvordan er arbeidsmulighetene etter fullført utdanning? Er det kompetanse som er etterspurt, eller er det stor kniving om stillingene? Selv er jeg veldig interessert i kjemi, kunne godt tenkt meg å jobbe på lab en gang i fremtiden. Noen anbefalinger til hvor det går an å sikte seg inn? Og hvis du har studert på universitet, kan arbeidsmengden sammenlignes? Vet det varierer veldig ut ifra hva man har studert, så gjerne nevn hva hvis dette er relevant. Hvis du har relevant arbeid i dag, er arbeidsmiljøet "preget" av de erketypiske kokketypene? Synes "vi" for det meste er passe halvsære i møte med andre folk. Har jobbet inne en god del felt, men er ingen som kan sammenlignes hittil. For all del, synes det er veldig fint jeg, men godt med litt forandring også. Takk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå