Gå til innhold

Holdbarhet etter opptining


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lørdag kveld tok jeg opp frossen torsk fordi vi skulle ha den til middag søndag. Sånn ble det ikke og i dag passet det ikke. Kan den brukes i morgen, eller må den kastes? Den tinte i kjøleskap og har ligget der helt siden den ble tatt opp av fryseren. 

Anonymkode: fc382...898

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Lukt på den, den kan surne til i morgen...

Anonymkode: 716c5...c11

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (27 minutter siden):

Lukt på den, den kan surne til i morgen...

Anonymkode: 716c5...c11

Dumt spørsmål, men vil lukta være veldig framtredende hvis fisken har blitt dårlig? Er så redd for å få i meg bedervet mat. 

Anonymkode: fc382...898

AnonymBruker
Skrevet

Jeg vet ikke om torsk holder så lenge, da jeg alltid tar det opp av fryseren samme dag eller aller tidligst kvelden før jeg skal bruke den. Kylling og annet kjøtt derimot synes jeg forringes veldig raskt etter det taes ut av fryseren. Tok ut en pakke kylling jeg hadde fryst og på dag 3 etter jeg tok den ut så kom det en forferdelig sur stank ut da jeg åpnet pakken. Veldig kjedelig å måtte kaste pakken.

Anonymkode: 62fb3...b0b

AnonymBruker
Skrevet
AnonymBruker skrev (11 minutter siden):

Dumt spørsmål, men vil lukta være veldig framtredende hvis fisken har blitt dårlig? Er så redd for å få i meg bedervet mat. 

Anonymkode: fc382...898

Ja det vil ikke lukte fisk, men en stram ekkel lukt. 

Anonymkode: 716c5...c11

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...