Gå til innhold

Din rabarbrafavoritt


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker den fersk, rett fra planten, dyppet i sukker. 
Men rabarbrasyltetøy er også godt. 
Og så er rabarbra godt i kake. 

Anonymkode: ad55b...802

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Mormor lagde en fantastisk rabarbrapai da hun levde. Dessverre rakk vi aldri å få oppskriften før hun døde💔

Anonymkode: 37db6...265

AnonymBruker
Skrevet

Iskald suppe som dessert etter klassisk makrellmiddag på tidlig forsommer. 

Anonymkode: c66ba...d38

  • Liker 2
Skrevet

Her blir det ofte pai, syltetøy, saft og en chutney til indisk eller tradisjonelt kjøttmat i stedet for tyttebærsyltetøy .

Skrevet

Gjorde et forsøk i går på å lage rabarbrasirup. Det ble veldig godt! 

Brukte det sammen med blåmuggost på knekkebrød. Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i syltetøy eller andre søte pålegg, men sammen med ost blir det godt. 

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...