AnonymBruker Skrevet 14. juni 2021 #21 Skrevet 14. juni 2021 Jeg foretrekker den fersk, rett fra planten, dyppet i sukker. Men rabarbrasyltetøy er også godt. Og så er rabarbra godt i kake. Anonymkode: ad55b...802
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2021 #22 Skrevet 14. juni 2021 Mormor lagde en fantastisk rabarbrapai da hun levde. Dessverre rakk vi aldri å få oppskriften før hun døde💔 Anonymkode: 37db6...265
AnonymBruker Skrevet 14. juni 2021 #23 Skrevet 14. juni 2021 Iskald suppe som dessert etter klassisk makrellmiddag på tidlig forsommer. Anonymkode: c66ba...d38 2
LittDiva Skrevet 14. juni 2021 #26 Skrevet 14. juni 2021 Her blir det ofte pai, syltetøy, saft og en chutney til indisk eller tradisjonelt kjøttmat i stedet for tyttebærsyltetøy .
Perelandra Skrevet 15. juni 2021 #27 Skrevet 15. juni 2021 Gjorde et forsøk i går på å lage rabarbrasirup. Det ble veldig godt! Brukte det sammen med blåmuggost på knekkebrød. Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i syltetøy eller andre søte pålegg, men sammen med ost blir det godt. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå